• Language

    Use Google Translate to view the web site in another language.

Gå till Studiefrämjandet.se

Livekarusellen sadlar om till hösten 2021

Studiefrämjandet har flyttat Livekarusellen från vårterminen 2021 till höstterminen 2021. Detta beslut grundar sig på ett mångårigt internt önskemål. Dessutom passar det vår verksamhet bättre på höstterminen med all annan aktivitet inom Musiksverige.

Detta år, som vi tidigare informerat om, blev inte som planerat pga. pågående pandemi. Nu satsar vi istället på hösten 2021, då Studiefrämjandet för fjortonde året i rad arrangerar karusellerna.

-Vi har haft önskemål både från anställda och deltagare i flera år om att flytta karusellen till höstterminen istället. Det känns spännande att prova något nytt. Det har varit många evenemang på våren som krockat med karusellerna genom åren. Beslutet har inget att göra med pågående pandemi, men det passade bra att ta tillfället i akt och byta säsong nu, när det fortfarande ser osäkert ut inför en eventuell vårtermin med livespelningar, säger Alfred Kihlberg, Nationell samordnare för Live- och Danskarusellen.

Livekarusellen är en musikturné och arrangeras årligen av Studiefrämjandet i samarbete med lokala arrangörer. Det kostar ingenting att vara med. Livekarusellen är en möjlighet för artister, band och grupper att knyta nya kontakter, utveckla sin scenpersonlighet, närvaro och få feedback.

Ansökan öppnar innan sommaren 2021, så håll utkik på Livekarusellen

Frågor till: alfred.kihlberg@studieframjandet.se