• Language

    Use Google Translate to view the web site in another language.

Gå till Studiefrämjandet.se

Ansökan öppen till landets största musikturné!

Nu fortsätter äntligen Studiefrämjandet, efter pandemiuppehåll, sitt mångåriga turnékoncept Livekarusellen! Vi öppnar därför ansökan till karusellen 23/8 och stänger ansökan 5/10. Karusellen är sedan fullt i gång mellan oktober och januari. Sedan planerar vi att ha riksfestivalen i början av 2022.

Karusellen arrangeras årligen av studieförbundet Studiefrämjandet i samarbete med fritidsgårdar, föreningar och lokala arrangörer. Karusellen är en unik möjlighet att utveckla ett helt eget scenspråk för musik!  Det är alltså en karusell som alla får åka. Det viktiga är inte resultatet utan utvecklingen, precis som folkbildning ska vara!

-Livekarusellen är inte bara kul och utvecklande för deltagaren, utan också en viktig plattform för att främja den bredd och mångfald som vi har på scenen i Sverige, säger Alfred Kihlberg, huvudansvarig Live- och Danskarusellen.

Länk till ansökan på Livekarusellen

Observera! Vi följer pandemins händelseutveckling och Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer. Var noga med att hålla utkik på Livekarusellen om eventuella nyheter kring pandemiläget som kan påverka karusellen.