Hej

Vi har placerat cookies på din digitala enhet och lagrar ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats. Om du vill veta mer kan du läsa om cookies här.

Det beror på!

En hundkväll man sent kommer att glömma!

Är du sugen på ett djupdyk in i hundens sinnevärld?

Ta tillfället i akt att lyssna till två av Sveriges mest välrenommerade hundexperter när de vänder ut och in och in och ut på ämnet, det kommer samtalas om energier, passioner, flockliv, instinkter, urtid, framtid och mycket mera. ed andra ord - En hundkväll du sent kommer att glömma!

Caroline Alupo:

Hundtränare och hundpsykolog med en fil. mag. i etologi. Gedigen yrkeserfarenhet, spetskompetensen ligger i aggression och rädsla i allmänhet, PTSD hos hund i synnerhet. Hon löser fallen de flesta gett upp på! Känd från tv, Härliga Hunds bloggare och krönikör, Sveriges Radio P4 Kronobergs hundpsykolog, viceordförande i Sveriges Hundföretagare, med mera.

Eva Bodfäldt:

Hundpsykolog, föredragshållare och utbildare. Författare till succéboken Kontaktkontraktet - människans samspel med hunden. Eva startade Sveriges största hundpodd Vår Bästa Vän i Sveriges Radio. Eva har tävlat på elit nivå inom lydnad, bruks och jakt.

-------------------------------------------------------

19/9 Kl. 18.30-21.00

Plats: Palladium. Storgatan 12, Växjö

Vi bjuder på fika i pausen! 

Frågor: 070-6081170, Carina.andersson@studieframjandet.se

 

 

Carina Andersson Verksamhetsutvecklare hund