Syrad magi - en kurs i fermentering
Fermentering är en urgammal konserveringsmetod som är enkel, prisvärd, hälsosam och klimatsmart.
Syrad magi - en kurs i fermentering
Fermentering är en urgammal konserveringsmetod som är enkel, prisvärd, hälsosam och klimatsmart.
Häng med och dyk ner i mikroorganismens värld med nya smaker. Vi kommer att strimla, riva, stampa och tillverka produkter som deltagarna får med sig hem.
Ta med förkläde, skärbräda, plasthandskar och en kniv som du gillar att jobba med.
Utöver kursavgiften betalas 300 kr för ingredienser, glasburkar, smakprover och fika till kursledaren (swishas på plats).
Anmälan är bindande och sista anmälningsdag är torsdag 29 januari 2026.
Varmt välkomna!
Kontakt
Sara Eriksson
Folkbildningsutvecklare Natur, Miljö & Kultur
Östersund
sara.eriksson@studieframjandet.se
070-883 16 42
Dela sida:
Dela: