Hej

Vi har placerat cookies på din digitala enhet och lagrar ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats. Om du vill veta mer kan du läsa om cookies här.

Allmänlydnad - Östersund

Nu tar vi emot anmälan till grundkurs i allmänlydnad. Fokus på samarbete, relation och en fungerande vardag. Alla raser är förstås välkomna och hunden ska vara 6 mån fyllda, yngre hundar är välkomna till våra valpkurser.

Kursen kan med fördel gås både av dig som gått valpkurs tidigare samt av dig som inte gått någon kurs alls. Eller av dig som gått flera kurser men har ett intresse av att stärka och utveckla relationen med din hund! Efter genomgången kurs tror vi att du har tillräckliga kunskaper för att tillgodogöra dig kursen Allmänlydnadspasset, som kan ses som en fortsättningskurs i allmänlydnad. Kursen leds av instruktör utbildad i SBK.

Kursen kommer att gå på onsdagskvällar, möjligen med ett undantag då vi försöker lägga ett tillfälle ute i skogen en lördag eller söndag.
Minimun 6 deltagare för att kursen ska starta.

Litteratur
För dig som vill ha ut mesta möjliga av kursen rekommenderar vi att ni köper och läser boken "Bra Relation" av Kenth Svartberg, kan t ex köpas på SBK:s webbshop,www.sbkshopen.se. (Detta är inte obligatoriskt, men absolut en rekommendation)

Åhörare
Familjemedlemmar får förstås följa med, det välkomnar vi!

Förkunskaper
Hunden ska vara 6 mån gammal vid kursstart, yngre hundar välkomnas till våra valpkurser.

Mer information om kursen
Titti, 070-6553434 efter 17.00

Medlemskap i Svensk Hundungdom eller i en lokalklubb inom Svenska Brukshundklubben är obligatoriskt. Medlemskap i Östersunds Brukshundklubb löser du via vår hemsida, www.obhk.com/medlem  Hunden måste vara vaccinerad och id-märkt, detta kontrolleras vid första kurstillfället.

 

Camilla Dahlberg Medarbetare