Hej

Vi har placerat cookies på din digitala enhet och lagrar ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats. Om du vill veta mer kan du läsa om cookies här.

Allmänlydnadskurs

Nu tar vi emot anmälan till grundkurs i allmänlydnad. Fokus på samarbete, relation och en fungerande vardag. Alla raser är förstås välkomna och hunden ska vara 6 mån fyllda, yngre hundar är välkomna till våra valpkurser.

Kursen kan med fördel gås både av dig som gått valpkurs tidigare samt av dig som inte gått någon kurs alls. Eller av dig som gått flera kurser men har ett intresse av att stärka och utveckla relationen med din hund! Efter genomgången kurs tror vi att du har tillräckliga kunskaper för att tillgodogöra dig kursen Allmänlydnadspasset, som kan ses som en fortsättningskurs i allmänlydnad.

Kursen leds av instruktör utbildad i SBK.

Medlemskap i Svenska Brukshundklubben eller Svensk Hundungdom är obligatoriskt.
Hunden ska vara ID-märkt och vaccinerad för att få delta. Detta kontrolleras vid kursstart.

Antal träffar: 6 st
Datum: 20/8, 29/8, 3/9, 10/9, 17/9 samt 24/9.  Kl. 18-20:30.
Pris: 1200 kr

Inga förkunskaper krävs, medlemskap i ÖBHK. Hundar från 6 månader och uppåt.

Plats: Östersunds Brukshundklubb i Lugnvik.

För mer information om kursen, kontakta Malin Karlsson och Sofia Hedblom, hus@obhk.com, 070-2906935 eller 073-0401988.

Litteratur: För dig som vill ha ut mesta möjliga av kursen rekommenderar vi att ni köper och läser boken "Bra Relation" av Kenth Svartberg, kan  tex köpas på SBK:s webbshop, www.sbkshopen.se. Detta är inte obligatoriskt, men absolut en rekommendation