• Language

    Use Google Translate to view the web site in another language.

Gå till Studiefrämjandet.se

Fixarverkstad

Annedalshuset håller öppet i sin verkstad - kom och laga dina trasiga saker. Verktyg finns för att arbeta i trä, plast, metall, elektronik och textil. Vi hjälps åt att tipsa och inspirera varandra med lite handledning. En del material finns på plats, men ta gärna med eget.

Fika finns till självkostnadspris.

Annedalshuset fungerar som en urban bygdegård, en mötesplats för historia, hållbarhet och utveckling. I huset pågår många aktiviteter. Det finns ett lägenhetsmuseum och lokaler att hyra för utställningar, sammanträden och högtidsdagar.

I och kring den fina trädgården samarbetar vi med Annedals Trädgårdsförening. Annedalshusets informella hållbarhetsgrupp vill stärka och vidareutveckla temana hållbarhet och utveckling i huset. Arbetet är i en uppstartsfas och vi välkomnar varmt fler som vill vara med!

Rent konkret kan det till exempel handla om föredrag, studiecirklar och workshops. Vi kan ge utrymme för gemensam matlagning, klimatsamtal, delning av verktyg med mera.

I Annedalshusets trevliga och lättillgängliga lokaler vill vi skapa möten och samarbeten som leder mot en hållbar framtid samtidigt som vi tar lärdom av historien.

Torsdag 20 oktober 2022 - 18:00 till 20:00

Plats

Brunnsgatan 14, Göteborg

Arrangör

Annedalshusets hållbarhetsgrupp

Inträde

Kostnadsfritt

Anmälan

Ingen föranmälan krävs