• Language

    Use Google Translate to view the web site in another language.

Gå till Studiefrämjandet.se

Arrangera på Hållbarhetsfestivalen

Detta gör projektledningen
Tillsammans hjälps vi åt med marknadsföringen. Projektledningen står för konceptet och marknadsföring av Hållbarhetsfestivalens kalendarium i sin helhet. Projektledningen ser dessutom till att det blir en spridning i regionen och hjälper till att bygga nätverk.

Detta gör du som arrangör
Metoden för veckan är främst självorganisering, vilket betyder att du som arrangerar en programpunkt även själv lägger upp din programpunkt här på hemsidan. På så sätt blir programpunkten en del av Hållbarhetsfestivalens kalendarium.

Du som anordnar en programpunkt ansvarar även för marknadsföring via egna kanaler. Ta gärna hjälp av vårt presskit där materialet är anpassat både utifrån om du väljer att göra en affisch eller fokusera på digital marknadsföring i sociala medier.

Festivalens programkalender är endast till för arrangemang som äger rum under festivalveckan 17–23 oktober 2022. Programpunkter som arrangeras under andra tider på året går istället bra att lägga in på Facebooksidan Hållbarhetskalendern Västra Götaland. Gör ett Facebookevenemang för er programpunkt och lägg till Hållbarhetskalendern som medvärd.

Press kit hittar du här


Tänk gärna på detta vid digital marknadsföring

Det går bra att du använder egna bilder men använd gärna materialet som finns i presskittet så långt det går. Vi har anpassat bilder utifrån de format som förekommer på Facebook och Instagram.
Skapa gärna ett eget Facebookevenemang men glöm då inte att bjuda in Hållbarhetsfestivalen som medvärd
Använd hashtaggen #hallbarhetsfestivalenvg

Vill du strömma din programpunkt live med din mobil under Hållbarhetsfestivalen? På Studiefrämjandets kontor i Alingsås, Borås och Göteborg finns det mobilstreamingkit att låna kostnadsfritt. Kontakta projektledare Maria, maria.von.wachenfeldt@studieframjandet.se.

Kolla in en film om dessa streamingkit här 

Utvärdering

Om du varit arrangör eller besökare under Hållbarhetsfestivalen 2022 hade det vart toppen om du ville hjälpa oss att svara på vår enkät. Dina svar är viktiga för festivalens långsiktiga utveckling. Det är också ett medel för Västra Götalandsregionen att se resultat och en möjlighet för festivalen att finnas kvar långsiktigt. Enkäten tar max 5 minuter att genomföra. Dina svar är viktiga och hjälper också festivalen att förbättras till kommande år.

Arrangör

Den här utvärderingen riktar sig till dig som arrangerat en eller flera programpunkter under Hållbarhetsfestivalen 2022: https://forms.office.com/r/hv7iP527GD

Besökare

Den här utvärderingen riktar sig till era besökare på programpunkter under Hållbarhetsfestivalen 2022: https://forms.office.com/r/1MZEuYKrez

Det kommer att finnas en QR-kod i press kitet som ni kan skriva ut och sätta upp för besökarna.