Hej

Vi har placerat cookies på din digitala enhet och lagrar ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats. Om du vill veta mer kan du läsa om cookies här.

  • Välj län: Hela Sverige
    Byt

    Du kan välja län när som helst för att få mer relevant information på webbplatsen.

    Välj län nu

    Innehållet på den här webbsidan blir mer relevant om du väljer län.

    Välj län nu
    Visa inte igen

Innehållet på den här webbsidan blir mer relevant om du väljer län.

Välj län nu
Visa inte igen

Du kan välja län när som helst för att få mer relevant information på webbplatsen.

Välj län nu

Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga

Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga

Kom och lyssna på My Feldt, vinnare av Svenska Gastronomipriset år 2017, som berättar om sin bok om bakning, hållbarhet och att leva i samklang med naturen.

My feldt har kallats den klarast lysande stjärnan inom den svenska bakvärlden och hon tilldelades Svenska Gastronominpriset år 2017 med motiveringen "årets vinnare är både relevant, modig och en sjuhelsikes bak- och matlagare".

My berättar om sin bok " Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga". Förlaget Bonnier Fakta beskrivning av boken: "En egensinnig bok om bakning, hållbarhet och om att leva i samklang med naturen. Det är en bok om att jorden är något vi lånar, om tillfredsställelsen att göra något med händerna för att förstå och se det vackra i det vi har omkring oss".

Pris: 120 kr för medlemmar, 180 kr för icke medlemmar. Vi bjuder på glögg med tilltugg.

Anmälan senast den 19 november till Ann-Christin tel. 0733-89 47 26 eller mejl: info@laholmstradgardssallskap.se Ange ev. specialkost vid anmälan.

Aktiviteter som arrangeras av Laholms Trädgårdssällskap betalas till bankgiro 272-4086 eller via Swish nr 123 568 09 62.

Arrangeras av Laholms Trädgårdssällskap i samarbete med Studiefrämjandet Halland. 

 

 

 

 

Kontakt

Kerstin Brantryd
Medarbetare
Halmstad
kerstin.brantryd@studieframjandet.se
035-202 08 82

Kom och lyssna på My Feldt, vinnare av Svenska Gastronomipriset år 2017, som berättar om sin bok om bakning, hållbarhet och att leva i samklang med naturen.

My feldt har kallats den klarast lysande stjärnan inom den svenska bakvärlden och hon tilldelades Svenska Gastronominpriset år 2017 med motiveringen "årets vinnare är både relevant, modig och en sjuhelsikes bak- och matlagare".

My berättar om sin bok " Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga". Förlaget Bonnier Fakta beskrivning av boken: "En egensinnig bok om bakning, hållbarhet och om att leva i samklang med naturen. Det är en bok om att jorden är något vi lånar, om tillfredsställelsen att göra något med händerna för att förstå och se det vackra i det vi har omkring oss".

Pris: 120 kr för medlemmar, 180 kr för icke medlemmar. Vi bjuder på glögg med tilltugg.

Anmälan senast den 19 november till Ann-Christin tel. 0733-89 47 26 eller mejl: info@laholmstradgardssallskap.se Ange ev. specialkost vid anmälan.

Aktiviteter som arrangeras av Laholms Trädgårdssällskap betalas till bankgiro 272-4086 eller via Swish nr 123 568 09 62.

Arrangeras av Laholms Trädgårdssällskap i samarbete med Studiefrämjandet Halland. 

 

 

 

 

Liknande kurser inom Matlagning i Hallands län

Matlagning- kurser, studiecirklar & evenemang (4 rader)
ArrangemangPlatsPlats, tid, antal gånger och prisStartarDag/tidAntal gångerPris
Studiecirkel/kurs: Snabblagat, Middag på 15 minuterMer info Varberg 2019-11-09 lördag 10:00 - 15:00 1 680 krMer info
Studiecirkel/kurs: Hållbar matlagning i säsong, minska svinnet.Mer info Varberg 2019-11-16 lördag 10:00 - 15:00 1 680 krMer info
Studiecirkel/kurs: Vego till vardagsMer info Varberg 2019-11-23 lördag 10:00 - 15:00 1 680 krMer info
Föreläsning: Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskuggaMer info Laholm 2019-11-26 tisdag 19:00 - 21:00 0 180 krMer info