Hej

Vi har placerat cookies på din digitala enhet och lagrar ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats. Om du vill veta mer kan du läsa om cookies här.

Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga

Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga

Kom och lyssna på My Feldt, vinnare av Svenska Gastronomipriset år 2017, som berättar om sin bok om bakning, hållbarhet och att leva i samklang med naturen.

My feldt har kallats den klarast lysande stjärnan inom den svenska bakvärlden och hon tilldelades Svenska Gastronominpriset år 2017 med motiveringen "årets vinnare är både relevant, modig och en sjuhelsikes bak- och matlagare".

My berättar om sin bok " Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga". Förlaget Bonnier Fakta beskrivning av boken: "En egensinnig bok om bakning, hållbarhet och om att leva i samklang med naturen. Det är en bok om att jorden är något vi lånar, om tillfredsställelsen att göra något med händerna för att förstå och se det vackra i det vi har omkring oss".

Pris: 120 kr för medlemmar, 180 kr för icke medlemmar. Vi bjuder på glögg med tilltugg.

Anmälan senast den 19 november till Ann-Christin tel. 0733-89 47 26 eller mejl: info@laholmstradgardssallskap.se Ange ev. specialkost vid anmälan.

Aktiviteter som arrangeras av Laholms Trädgårdssällskap betalas till bankgiro 272-4086 eller via Swish nr 123 568 09 62.

Arrangeras av Laholms Trädgårdssällskap i samarbete med Studiefrämjandet Halland. 

 

 

 

 

Kontakt

Kerstin Brantryd
Medarbetare
Halmstad
kerstin.brantryd@studieframjandet.se
035-202 08 82

Kom och lyssna på My Feldt, vinnare av Svenska Gastronomipriset år 2017, som berättar om sin bok om bakning, hållbarhet och att leva i samklang med naturen.

My feldt har kallats den klarast lysande stjärnan inom den svenska bakvärlden och hon tilldelades Svenska Gastronominpriset år 2017 med motiveringen "årets vinnare är både relevant, modig och en sjuhelsikes bak- och matlagare".

My berättar om sin bok " Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga". Förlaget Bonnier Fakta beskrivning av boken: "En egensinnig bok om bakning, hållbarhet och om att leva i samklang med naturen. Det är en bok om att jorden är något vi lånar, om tillfredsställelsen att göra något med händerna för att förstå och se det vackra i det vi har omkring oss".

Pris: 120 kr för medlemmar, 180 kr för icke medlemmar. Vi bjuder på glögg med tilltugg.

Anmälan senast den 19 november till Ann-Christin tel. 0733-89 47 26 eller mejl: info@laholmstradgardssallskap.se Ange ev. specialkost vid anmälan.

Aktiviteter som arrangeras av Laholms Trädgårdssällskap betalas till bankgiro 272-4086 eller via Swish nr 123 568 09 62.

Arrangeras av Laholms Trädgårdssällskap i samarbete med Studiefrämjandet Halland. 

 

 

 

 

Liknande kurser inom Matlagning i Hallands län

Matlagning- kurser, studiecirklar & evenemang (1 rader)
ArrangemangPlatsPlats, tid, antal gånger och prisStartarDag/tidAntal gångerPris
Föreläsning: Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskuggaMer info Laholm 2019-11-26 tisdag 19:00 - 21:00 0 180 krMer info