• Language

    Use Google Translate to view the web site in another language.

Gå till Studiefrämjandet.se

Danskarusellen sadlar om till hösten 2021

Studiefrämjandet har flyttat Danskarusellen från vårterminen 2021 till höstterminen 2021. Detta beslut grundar sig på ett mångårigt internt önskemål.

Detta år, som vi tidigare informerat om, blev inte som planerat pga. pågående pandemi. Nu satsar vi istället på hösten 2021, då Studiefrämjandet för fjortonde året i rad arrangerar karusellerna.


-Vi har haft önskemål både från anställda och deltagare i flera år om att flytta karusellen till höstterminen istället. Det känns spännande att prova något nytt. Det har varit många evenemang på våren som krockat med karusellerna genom åren. Beslutet har inget att göra med pågående pandemi, men det passade bra att ta tillfället i akt och byta säsong nu, när det fortfarande ser osäkert ut inför en eventuell vårtermin med livespelningar, säger Alfred Kihlberg, Nationell samordnare för Live- och Danskarusellen.

Danskarusellen är Studiefrämjandets stora dansturné som ger dig som dansare fler uppträdanden inför publik. Här utvecklas du som dansare och scenpersonlighet och lär känna massor av nya människor. Danskarusellen finns på flera ställen i landet.

Ansökan öppnar innan sommaren 2021, så håll utkik Danskarusellen

Frågor till: alfred.kihlberg@studieframjandet.se