Hej

Vi har placerat cookies på din digitala enhet och lagrar ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats. Om du vill veta mer kan du läsa om cookies här.

  • Language

    Use Google Translate to view the web site in another language.

Hopajolas årsmöte 2019

Hopajolas medlemmar hälsas välkomna till årsmötet 2019 som sker tisdag 14 maj kl 18.00-21.00. Lokal: Djerfstugan på Fuxboudden, Karlskoga.

I år fyller Hopajola 25 år! 
Hopajola bildades 1994 av länets samtliga kommuner, dåvarande Landstinget och Naturskyddsföreningens kretsar i länet för att stärka naturvårdsarbetet i Örebro län. Sen starten har Hopajola samlat in pengar och bidragit med över 15 miljoner för att skydda och vårda länets natur. Under åren har Hopajola spelat en viktig roll för naturvården i länet, inte minst för alla kommunala reservat som bildats. Innan årets årsmöte ges vi en guidning vid Fuxboudden i Karlskoga som är ett av dessa områden som Hopajola har medfinansierat.

Årsmötet
Det är av stor vikt att ombud från varje kommun och varje Naturskyddsföreningskrets samt ombud från Region Örebro län kommer till årsmötet. Medlemsorganisationerna ansvarar själva för att meddela ersättare eller välja annat ombud till årsmötet. 


Meddela senast den 27 april hur många och vilka som kommer. Anmäl ombuden med e-postadress. Meddela även specialkost. Varje kommun eller krets har ett ombud på årsmötet, men vi ser gärna att fler kommer (i mån av plats).


Kallelse Hopajolas årsmöte 2019 

Hopajolas Stadgar