logo
Studiefrämjandet Dansen

Studiefrämjandet har en stor och bred dansverksamhet för alla åldrar. Det största utbudet hittar du på Portens Dansstudio i Uppsala men vi har även danskurser för barn och ungdomar på Ekeby bruk, Stenhagens bildnings-och kulturcentrum eller i någon av länets övriga kommuner. 

 

Du kan dansa alltifrån Jazzdans, Streetdance, Västafrikansk dans eller American Tribal Style till barndans, breakdance eller bollywood. Om du vill se Studiefrämjandets hela danskursutbud så klicka på länken nedan.


Kursutbudet i Uppsala län  • Höststerminen startar vecka 38 och är på 10 tillfällen (om inget annat anges). Med höstlov vecka 44. Prova på gratis under vår första vecka! Se kursutbudet för kursstarter.

 

  • Grattis till Youth in Revolt och The Nines, Upplands vinnare av Danskarusellen!

 

 

 

Vi samarbetar även med en mängd dansorganisationer och föreningar för att tillsammans utveckla dansen i Uppsala län, t ex Dans i Uppland och Ena Linedancers i Enköping.

Vill du bilda en dansgrupp och koreografera egna danser? Vi kan hjälpa dig med lokal och möjligheter att uppträda, anordna koreografiworkshops och mycket mera. Det enda du behöver göra är att starta en studiecirkel!

 

Det går också bra att kontakta danshandläggare Pernilla Andersson direkt på tel.nr 018-194618, mobil 0761-488180 eller via e-post: pernilla.andersson@studieframjandet.se