logo

Terminsplanering för alla våra musikskolelever

Terminsplanering VT-2016 Nackabor 7-19 år (övriga - se längst ner)

Vi startar vårterminen vecka 5 (1-5 februari) och undervisar i 15 veckor (Obs! Gäller Nackadeltagare 7-19 år, övriga detlagare börjar även vecka 10). Samtliga deltagare  kallas via e-mail innan kursstart, minst en vecka innan. Meddela därför aktuell mailadress till läraren och till mig på Studiefrämjandet: susanne.jansson@studieframjandet.se

 

Obs! Vi tar in nya deltagare under hela terminen! Du kan alltså börja även efter vecka 5 eller 10!

 

Du som är Nackabo 7-19 år och redan är inskrivna på en eller två kurser är som vanligt välkommen på samma dag/tider som du haft föregående termin, dvs  om du inte har angivit några andra önskemål, då vi kontaktar dig med ett nytt förslag på tid och dag.

 

Om du redan utnyttjar två musikskolecheckar och är skriven i Nacka och är 7-19 år och vill gå på en tredje musikkurs blir det en högre taxaa. Avgiften för denna tredje musikurs är då ej subventionerat via Nacka kommun. Se info om ej subventionerade avifter under kursern för Vuxna” eller ”Övriiga barn/unga 7-19 år". 

 

Lovdagar och inga lektioner VT-2016

Sportlov 

Påsklov

Kristihimmelfärd

1 maj

m.m.

Exakta datum kommer snart!

 

Konsertuppspel och workshops!

Vi planerar bland annat att ha en ensemblevecka i slutet av terminen för samtliga Nackaelever 7-19 år. Mer info kommer när planeringen är i gång!

 

Slutdatum
Info kommer inom kort. (obs! för att vara helt säker, kolla alltid med din musiklärare om det är den slutvecka som står här som gäller. I bland tas missade lektionstillfällen igen någon eller någon vecka senare än det angivna datumet).

 

Terminsplanering för vuxna samt barn/unga från andra kommuner än Nacka

Ni kan starta samtidigt som övrig musikundervisning, dvs vecka 5 (eller 5 veckor senare, vecka 10). Vi tar emot anmälan, frågar om antal gånger, lägst 10 och högst under terminens varaktighet, dvs 15 gånger. För dig som är ny deltagare läs mer under flikarna högst uppe till vänster på denna sida, dvs: ”Musikkurser vuxna från 20 år” eller ”Musikkurser övriga 7-19 år"

 

Varmt välkommen att kontakta oss om ni undrar över något!

 

Med vänlig hälsning

 

Susanne Jansson

Musikplatsansvarig och musikhandläggare på Studiefrämjandets musikskola i Nacka

Tel. 08-716 90 63 eller 08-716 90 60
E-mail: susanne.jansson@studieframjandet.se eller nacka@studieframjandet.se  
Hemsida: www.spelamusik.com