logo
Musikbild Q

Rockskola

Vill du spela tillsammans med andra i en pop- och rockgrupp? Välkommen att gå på vår rockskola och få handledning av en erfaren pop- och rockcoach! Både du som är nybörjare på ditt instrument och du som spelat längre är välkommen att gå på rockskola hos oss. Vi sätter ihop jämna grupper. Kanske har du redan några kompisar som du vill starta en rockgrupp med? Ange då i ett e-mail till oss att ni vill gå tillsammans så hamnar ni i samma rockskolegrupp!

För dig som redan går på instrumentkurs hos oss är rockskolan ett jättebra komplement. Den ger dig en kick att utvecklas ännu mer på ditt instrument tillsammans med andra i samma ålder. På rockskolan får du även prova på att spela andra instrument.

 

 Instrument och utrustning finns att låna under lektionstid.

 

Kurslokaler: Musikhuset Alphyddan, Alphyddevägen 1 i Nacka.

 

Gruppundervisning i Rockskola/ensemblespel
- nybörjare, fortsättning & avancerad:

 

  • 15 Kurstillfällen per termin.
  • 3-4 deltagare: 60 min eller 2 deltagare: 30 min.
  • Lektionerna hålls på vardagar mellan kl. 14.00-21.00.

 

Avgift: 530 kr per termin (15 tillfällen)

Anmälan: via Nacka kommuns hemsida

 

Problem med din musikkursanmälan?

 
Varmt välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp med din anmälan eller har andra frågor.

 

Ovanstående kursavgifter inkluderar ej kurslitteratur/material.

 

Vår musikkursundervisning startar vanligtvis vecka 36 på höstterminen och vecka 5 på vårterminen. Anmäl dig gärna i god tid innan kursstart så har du lättare att få en dag/tid som passar dig. Du som kommer in med din anmälan senare under terminen har också stor möjlighet att få en plats eftersom vi tar in musikkursdeltagare under hela året. Vänligen, anmäl dig via Nacka kommuns hemsida så kontaktar vi dig så fort vi har en lämplig kurstid.