logo

Piano

 

Pianokurser för alla nivåer! Du som är nybörjare får bekanta dig med grundläggande pianoteknik och enklare melodier och så småningom lära dig spela enklare låtar inom pop, rock, soul, visa med mera. Du lär dig att kompa låtar med några ackord. Du behöver inte kunna noter sedan tidigare. Du får lära dig grundteknik, noter och olika musikstilar under kursens gång. 

Vi erbjuder pianokurser på fortsättnings- och mer avancerad nivå både i grupp (max 2 deltagare) och individuellt. Läraren arbetar med de tekniker, stilar och låtar du själv är intresserad av – alltifrån pop- och rock till jazz och klassisk musik.

 

För dig som vill spela piano och sjunga erbjuder vi även kurser i sång med pianokomp. 


Kurslokaler: Studiefrämjandet, Finntorpsvägen 3C i Nacka.

Piano- nybörjare, fortsättning & avancerad: 


  • 15 Kurstillfällen per termin.
  • 1-2 deltagare: 30 min.
  • Lektionerna hålls på vardagar mellan kl 14.00-21.00.

 

Avgift: 1 080 kr per termin (15 tillfällen)

 

Intresseanmälan till testlektion:

 

Välkommen att prova på en gång innan du bestämmer dig! Ring 076 - 249 32 12 eller e-maila nacka@studieframjandet.se  Ange då ditt barns namn, personnummer och ditt telefonnummer dagtid så kontaktar vi dig om en lämplig tid och dag!

Du  behöver därefter anmäla dig ”på riktigt” på Nacka kommuns hemsida för att få den subventionerade avgiften.

 

Ovanstående kursavgifter inkluderar ej kurslitteratur/material. 

 

Vår musikkursundervisning startar vanligtvis vecka 36 på höstterminen och vecka 5 på vårterminen. Men observera att vi  tar emot deltagare hela terminen i mån av plats!

 

 

Mats Byström- Pianolärare