logo

Musikproduktion/Låtskapande/Inspelning/Musikdata
för Nackabor 7-19 år

iPad - Garageband mm, Macdator - Logic eller PC - Cubase!

 

Vill du lära dig hur man bygger upp en låt från grunden? Jobba med covers eller egna låtar som du skriver själv? Här får du snabbt en känsla för musikens struktur, form och harmoni och hur melodier och beats kan byggas upp till en färdig låt. 

 Vi jobbar med covers (låtar du själv tycker om) och/eller helt egna låtar som du får hjälp att skapa i ett musikdatorprogram tillsammans med din musiklärare. När vi skapar och spelar in musiken arbetar vi i musik- och sequenserprogrammen Cubase, Logic eller Garageband. Om du sjunger och/eller spelar instrument använder vi oss av ditt instrument/röst och spelar in audiotracks. Vi anpassar kursen efter varje deltagares intressen och behov.

 

Vi erbjuder kurser i musikproduktion för alltifrån nybörjare till dig som hållit på längre. Vi sätter ihop jämna grupper.

 

Obs! Har du en iPad och vill lära dig att göra enklare låtar med hjälp av ett av musikprogrammen i den såsom Garageband, är du varmt välkommen på kurs hos oss!

 

Skriv gärna en kommentar i din anmälan vilka erfarenheter du har sedan tidigare av musikdata/ipad//låtskapande. Kursen ges för dig som är mellan 7-19 år. De små grupperna delas in nivåmässigt och åldermässigt.

 

Kurslokaler: Finntorpsvägen 3C eller Alphyddevägen 1 i Nacka.

 

Låtskapande/Inspelning- gruppundervisning

-nybörjare, fortsättning & avancerad:

 

  • 15 Kurstillfällen per termin gäller för samtliga kurser.
  • 1-3 deltagare/grupp 30-45 min. 
  • Lektionerna hålls på vardagar mellan kl 14.00-21.00.

Avgift: 1 080 kr per termin (15 tillfällen)

 

Intresseanmälan till testlektion:

Välkommen att prova på en gång innan du bestämmer dig! Ring 076 - 249 32 12 eller e-maila nacka@studieframjandet.se  Ange då ditt barns namn, personnummer och ditt telefonnummer dagtid så kontaktar vi dig om en lämplig tid och dag!

Du  behöver därefter anmäla dig ”på riktigt” på Nacka kommuns hemsida för att få den subventionerade avgiften.

 

Ovanstående kursavgifter inkluderar ej kurslitteratur/material. 

 

Vår musikkursundervisning startar vanligtvis vecka 36 på höstterminen och vecka 5 på vårterminen. Men observera att vi  tar emot deltagare hela terminen i mån av plats!