logo

Vår musikskolas kursvillkor

Avgifter Nackabor 7-19 år

Sedan 2007 är vi en auktoriserad musikskola i Nacka vilket innebär att vi har fått i uppdrag av kommunen att erbjuda barn och unga som är folkbokförda i Nacka musikskoleundervisning på fritiden. Avgifter: 530 kr (Pop- & bandskola, ensemble). 1080 kr (gitarr, elgitarr, sång, elbas, trummor, piano, keyboard, musikproduktion m.m.).1-2 deltagare 30 minuter per lektionstillfälle. 3-4 deltagare: 60 minuter per lektionstillfälle. Man kan gå två kurser för dessa subventionerade avgifter! Om man vill gå en tredje kurs blir det en högre avgift! 

Faktureringen sker via Nacka kommun. Har du frågor om din faktura, uppsägning e t c är det oss på Studiefrämjandet du ska kontakta på telefon: 08-716 90 60 eller e-mail: nacka@studieframjandet.se  eller susanne.jansson@studieframjandet.se 

 

Avgifter ej Nackabor och vuxna
För info om avgifter för dig som vill gå en tredje musikkurs är vuxen eller är 7-19 år och inte är folkbokförd i Nacka, så kan du se vilka avgifter som gäller under flikarna Musikkurser vuxna från 20 år samt Musikkurser övriga 7-19 år (se flikarna här uppe till vänster). 

 

Om uppsägning för Nackabor 7-19 år
Alla som går på vår musikskola behåller sin plats till dess man själv säger upp den. Du behöver alltså inte anmäla dig på nytt inför varje termin hos oss. Vi räknar med att du ska fortsätta. Du behåller samma tid och samma dag så länge du inte själv önskar byte av dag/tid.

 

Om du vill säga upp din plats behöver du göra det skriftligen via e-mail till oss på Studiefrämjandet: nacka@studieframjandet.se eller: susanne.jansson@studieframjandet.se (man kan alltså inte säga upp sin plats via musikläraren)

 

Vi tillämpar en månads uppsägningstid* vid uppsägning vid månadsskiftet (dvs det sista datumet  i månaden). Detta gäller alla månader på året. Du kommer då att faktureras för nästkommande månad. D v s om du säger upp din musikskoleplats per den 30 september faktureras du även för hela oktober månad (tom 31 oktober).

 

Om du säger upp platsen ett annat datum än den sista under månaden faktureras du även för hela den nästkommande månaden. Det innebär att om du t ex säger upp dig den 11 september så blir du betalningsskyldig till och med den 31 oktober.

 

Du har rätt att gå under hela uppsägningsperioden.

 

Obs! Kontakta oss gärna innan du bestämmer dig för att säga upp din musikskoelplats så kanske vi kan komma fram till en ny lösning.

 

Kanske skulle du få gnistan tillbaka genom att testa ett nytt instrument eller testa att spela tillsammans med andra – eller kanske rent av prova på att gå hos en ny musiklärare? Om du känner att du står still och stampar och vill utvecklas vidare kanske det just är någon av dessa saker du behöver göra?

 

Om uppsägning, kursvillkor mm för ej Nackabor 7-19 år samt vuxna
Obs! för dig som inte är Nackaelev 7-19 år (eller för dig som är Nackaelev och vill gå en tredje musikkurs) gäller delvis andra kursvillkor och uppsägningsregler. Se kursvillkoren här: http://www.studieframjandet.se/Stockholms-lan/Mojligheter-hos-oss/Ga-en-kurs-/Anmalningsvillkor/