logo
.

Replokaler i musikhuset Alphyddan!

Letar du replokal eller inspelningsstudio? I vårt musikhus på Alphyddevägen 1 i Nacka (Sickla) finns 6 fullt utrustade replokaler med en caféteria och samlingsrum.

 

Vårt musikhus Alphyddan ligger endast 6 minuter från Slussen med bil eller buss. Perfekt för dig som behöver replokal och bor i Nacka, Stockholm eller i närliggande kommuner.

När du repar med ditt band hos oss får du tillgång till så mycket mer än bara replokaler. Vi anordnar konserter, musikclinics, bandcoaching samt otroligt billig inspelning i vår studio (150kr/h inkl. tekniker)  m.m.

 

Kontakta Andreas Westholm direkt på:

 

andreas.westholm(at)studieframjandet.se

eller

0709- 372313

KARTA TILL MUSIKHUSET! 

 

 

 

Söker du andra replokaler i Nacka, Värmdö, Tyresö, Haninge eller Nynäshamn? Vi på Studiefrämjandet i Sydöstra Stor-Stockholm samarbetar bland annat med föreningar, fritidsgårdar och andra lokala aktörer i dessa kommuner med replokaler och musikstudioverksamhet. Välkommen att kontakta Filippa Nässil så hjälper hon dig. filippa.nassil(at)studieframjandet.se


Kanske har du och ditt band redan en egen replokal i någon av våra fem kommuner? Om ni startar en studiecirkel kan vi på Studiefrämjandet hjälpa er med spelningar, inspelningar, musikutbildningar, clinics med mera. 50 procent av Studiefrämjandets totala verksamhet är musik, framför allt rock och pop. Vi har kunnig personal som är till för alla band/musiker. Vi har kunskaper och ett gediget kontaktnät som ni kan ta del av för att utveckla ert band och ta steget ut från replokalerna, oavsett om ni är nybörjare utan instrument eller mer erfarna musiker.