logo

Hitta replokal

Söker du replokal? Vi har både själva och dessutom nätverk till många replokaler, vi kan hjälpa dig att hitta det du söker.

 

På Sockerbruket i Lidköping har vi 3st fullutrustade replokaler kompletta med trummor, gitarrförstärkare, basförstärkare, PA, mikrofoner, samt keyboard. Vi har dessutom en tyst replokal där man kan spela samtliga instrument med hörlurar och alla kan ställa sin egen "mix". Alltså du kan själv välja hur mycket du vill höra utav varje instrument. Lokalerna är väl ventilerade, ljudisolerade och dessutom tillgängliga 24 timmar om dygnet! Du kvitterar bara ut en elektronisk nyckel och får en inloggning till vårt webbaserade bokningssystem där du enkelt bokar tiderna som du önskar att repa.

 

Tryck här för att komma till vårt webbaserade bokningssystem

 

På de flesta håll kan vi erbjuda rock- & popskola för nybörjare (kallas ibland Musikakuten, Rocklab, Rockverkstad m.m.) och många av våra avdelningar har också sång- och instrumentkurser som man kan anmäla sig till.

 

Saknar du ljudanläggning, förstärkare eller annan utrustning när du ska ut och spela? På många platser har vi musikprylar att låna ut till dig som har en studiecirkel i musik hos oss.