logo

Rockskola på företag

Letar du efter gruppstärkande aktiviteter som är annorlunda, roliga och kulturellt stimulerande? Som arbetsledare är du väl medveten om de positiva effekter en bra gruppsammanhållning har för ett arbetslag. Men det är inte alltid lätt att komma på en bra aktivitet att göra, särskilt inte om man tröttnat på bowling och gokart.

Vi på Studiefrämjandet erbjuder dig en alternativ aktivitet som garanterat kommer att förgylla, berika och ge energi till dig och dina anställda. Kom och rocka loss i våra replokaler!

 Kom ihåg, i källaren på Residenset kan ingen höra dig skrika…

Du får:

  • 2 timmars handledd tid i fullt utrustade lokaler
  • Testa att spela elbas, elgitarr, trummor, keyboard och sjunga i grupp
  • Tillsammans väljer vi en låt som vi övar in, det är som roligast när man spelar den musik man själv gillar så se till att ha låtförslag med dig när du kommer!

Du kommer märka att även om du inte har några förkunskaper så kommer det att låta bra, våra coacher har lång erfarenhet att leda både nybörjare och avancerade grupper. När alla i gruppen spelar tillsammans så bildas en skön energi i rummet, du kommer antagligen att ryckas med när det svänger och det finns risk för att du släpper loss rejält!

Vi kommer överens om en tid som passar er, dagtid eller kvällstid går bra vilket som.

Exempel på företag som rockat med oss: IKEA, Boss Media, VEAB

Anmälan/frågor ring