logo
musik replokal toppbild

På Musikbruket i Ekeby Bruk kan vi erbjuda rock- & popskola för nybörjare (kallas ibland Musikakuten, Rocklab eller Rockverkstad) och där finns också en mängd olika sång- och instrumentkurser som man kan anmäla sig till.

 

Klicka här för hela vårt kursutbud och evenemang!

Klicka här för att se datum för vår MusikCirkelledarUtbildning - MCU

Förutom kurser där vi står för ledare/fackman så kan du och din grupp starta en egen studiecirkel i musik genom att fylla i formuläret.


Exempel på arbetsmaterial som kan inspirera er grupp att komma framåt är t.ex:Workshops & clinics


Ibland behöver man som musiker eller grupp lite extra input eller ny inspiration. Kanske lära sig mer och hur man bäst sprider sin musik på nätet. Kanske lyssna på en kändis som berättar om sin musikkarriär eller lära sig nya sång- och instrumenttekniker.

Vi anordnar workshops i allt från låtskrivande och marknadsföring till ljud- och ljusteknik.  Kontakta oss och berätta vad du behöver! Musikcirkelledarutbildning (MCU)


Vi erbjuder alla musikgrupper som spelar hos oss en grundutbildning som vi kallar MCU. Där ger vi dig en introduktion till Studiefrämjandets musikverksamhet och berättar om allt vi kan erbjuda som stöd för din och gruppens utveckling. 

Vi går också igenom hur just din grupp jobbar och diskuterar på vilka sätt ni kan arbeta mer effektivt tillsammans för att nå era mål. Dessutom får du lära dig mer om musikbranschens olika aktörer.