logo
fritidsgårdsspelning Rockkarusellen

Spelningar

Spelningar är det som våra musikgrupper efterfrågar allra mest. Därför gör vi minst 2 500 spelningar om året. Vi erbjuder speltillfällen på många olika typer av scener, stora som små.

Livekarusellen - Sveriges bästa musiktävling?

Många tycker att Livekarusellen är Sveriges bästa musiktävling. Antagligen beror det på att alla kan vara med oavsett musikstil eller ålder.

 
Många gillar också att tävlingsmomentet inte är det viktigaste. Fokus i Livekarusellen ligger i stället på att du ska få spela inför publik och utvecklas på scenen. Livekarusellen jobbar för en jämställd musikscen och är till skillnad från andra musiktävlingar öppen för alla som vill vara med. Över 600 band och artister får varje år plats i tävlingen som arrangeras över hela landet.

 

Anmäl dig du också! www.livekarusellen.se

 

Nemis - New Music In Sweden

Nemis är vår scen för dig som kommit lite längre i musikkarriären. Kanske har du och din grupp fått ett gäng fina demorecensioner, släppt en egen skiva eller gjort flera framgångsrika gig i dina hemtrakter? Då kan det vara dags att visa upp sig i lite proffsigare sammanhang.

 

Vi arrangerar Nemis på landets bästa klubbar och festivaler. I Umeå har vi arrangerat på Umeå Open, Verket, Klossen, Väven och en mängd andra ställen. Vill ni utanför Umeå och spela så har vi spelningar på ett par hundra festivalen runt om i sverige. Bl.a. Sweden Rock Festival, Metallsvenskan, Putte i Parken & Metaltown.

Läs mer på www.nemis.se

 

Andra spelniningar

Vi tror att spelningarna blir bäst när engagemanget kommer underifrån. Just därför så arrangerar vi varje år ett 20-tal spelningar tillsammans med de band som som har studiecirkel hos oss.

 

Vill du själv arrangera en spelning så kan vi hjälpa dig! Läs mer på Arrangera och hör av dig till oss i god tid så kan vi berätta vad vi kan hjälpa till med.

 

För mer information, kontakta vår musikansvarige Henrik Wiklund