logo

Vi har replokaler på ett flertal platser runt om i Umeåregionen, både med och utan utrustning vilket ger ert band full valfrihet.


Musiklab - Utrustade replokaler

För dig som vill komma igång men saknar utrustning kan vi erbjuda fullt utrustade replokaler. Ni får en fast reptid varje vecka som är 2 timmar & 15 minuter. Behöver ni 2 reptider per vecka betalar ni bara dubbelt! Utrustade replokaler finns på Stallet Umestan.

 

Vi har 3 olika storlekar på våra replokaler.

Liten replokal, pris 995:- per termin (Lämplig för 3-4personer)

Mellanstor, pris 1195:-, per termin (Lämplig för 4-6 personer)
Stor lokal med scen, 1995:- per termin (Lämplig för 5-30 personer) 

 

I en utrustad replokal har vi trummor, basförstärkare, 2 gitarrförstärkare, sånganläggning, sångmickar, gitarrer, bas & elpiano/synth. Det enda ni behöver är trumpinnar, öronproppar och plektrum. Eller förresten... plektrum bjuder vi på också!

 

Söker du egen replokal?

Det fina med att ha egen replokal är att man kan repa när man vill och att man får spela på sin egen utrustning. För dig som har egen utrustning har vi "tomma" replokaler på Umestan (Stallet), i centrala umeå (4sound) & på Carlshem. I våra replokaler delar 2 band på en replokal vilket innebär att ni får repa nästan hur mycket som helst men samtidigt håller kostnaden nere! Priser från 500:- upp till 995:- per månad beroende på läge och storlek.

 

För mer information, kontakta vår musikansvarige Henrik Wiklund