logo

Eastmanstudion

Studiefrämjandet har en välutrustad inspelningsstudio centralt belägen i Vasastan i Stockholm. Här finns ett stort och luftigt inspelningsrum med plats att spela in hela bandet samtidigt. Rummet går att anpassa genom att det har en mer dämpad del och en med mer klang. Det går också att skärma av förstärkare med hjälp av bafflar för större separation.

Studion är öppen för alla men riktar sig framförallt till band som har cirkel hos Studiefrämjandet. Vi som arbetar i Eastman är yrkesverksamma ljudtekniker med vana av att arbeta med allt från singer/songwriter till hårdaste hardcore. Vi kommer gärna med tips och förslag på hur ni bäst förverkligar era idéer och när det är bra att spela in alla tillsammans eller när det är läge att ta varje instrument för sig. Poängen med er vistelse är att ni ska nå resultat och förhoppningsvis ha en god stund.

 

Studions hjärta är ett 32-kanals analogt mixerbord kopplat till en Mac Pro. Vi spelar in i Logic. Det finns även möjlighet att använda outboard om man vill färga och dista ljudet lite.


Här är en lista med vår utrustning

Priser

Prislista för grupper med studiecirkel

 

 

Prislista för externa kunder

Mixerbord Eastmanstudion

 

 

För bokning och frågor om studion för utomstående band eller företag, kontakta 

Markus Eriksson.

 

 

 

 

Karta till Eastmanstudion

Trumset Eastmanstudion

Mikrofon Eastmanstudion