logo
Potatis hjärtformad

Umeåregionen 29 mars-6 april

Framtidsveckan i Umeåregionen ska visa att alla kan göra något för att tackla de stora utmaningarna vi står inför och att vi har goda möjligheter att bidra till omställningsarbetet.

Under Framtidsveckan i Umeåregionen vill vi att alla som känner sig som en del av omställningsarbetet för en hållbar utveckling ska ha möjlighet att medverka och därmed inspirera och motivera till att fler nätverk, grupper, företag, föreningar, politiker och privatpersoner kommer med i det arbetet.

 

Vi stöttar ditt engagemang

 Framtidsveckan bygger på gräsrötternas engagemang - vi tror inte på ovanifrånperspektivet. Vår uppgift är att stötta dig och din grupp med kunskap, rådgivning, ledarutbildning, marknadsföring, utrustning och andra resurser.

 

Det kan en programpunkt bestå av

En programpunkt i Framtidsveckan kan vara bildvisning, konstworkshop, guidad vandring, föredrag, sopplunch med samtal, klädbyte, matlagningskurs, prova-på-verksamhet, seminarium, öppet hus, teater, musik, hantverk, naturupplevelse, och mycket mer.

 

Där kan en programpunkt äga rum

Platsen för programpunkten planerar och bestämmer du. Kanske är den i din ateljé, på ditt företag, i din butik, på din gård, i skogen, i lånad eller hyrd lokal eller ute på stan.

 

Alla kan arrangera

Organisationer, företag, ideella föreningar, studieförbund, myndigheter, politiska partier och enskilda personer - ja, alla kan vara med och skapa Framtidsveckan. Har du något som du vill visa upp eller arrangera och låta andra inspireras av? Hör då av dig och bolla din idé med oss!

 

Anmälan och program
Oavsett om du bara har en bra idé eller om du redan är färdig med en programpunkt kan du anmäla den här! Om du gör det innan 16 mars kommer programpunkten med i det förtryckta programmet.

 

Kontaktperson

Inga Kjellgren

Framtidsveckan i Umeåregionen
070-536 58 55 / 090-706 807
inga.kjellgren@studieframjandet.se