logo

Studiefrämjandet samarbetar med en rad rollspelsföreningar och med stöd för arrangörsträffar, lokaler och kontakter med andra rollspelare inom folkbildningsrörelsen kan vi hjälpa dig att utveckla dina idéer från idé till konvent. Hos oss är allt möjligt!

.

Studiefrämjandets kulturhus Klossen har bland mycket annat kurslokaler för arrangörsmöten och rollspelsträffar. I huset finns också Studiefrämjandets lokalkontor och SVEROK Västerbottens kontor, så här finns alla möjligheterna och nätverket du som arrangör behöver för att skapa ditt eget konvent eller hitta lokaler och nya spelare till din rollspelskampanj.

 

Öppna spelkvällar

Varje onsdag så arrangerar Studiefrämjandet i samarbete med SVEROK Västerbotten och föreningen Midälvariket öppna spelkvällar på Klossen där du kan möta andra rollspelare och få hjälp att komma igång med din verksamhet och träffa andra arrangörer.

 

Läs mer om spelkvällarna på kulturhuset Klossen

 

Starta studiecirkel

Studiefrämjandet och SVEROK har tillsammans skapat mallar för rollspelscirklar som du kan använda för att skapa egna studiecirklar.

 

Läs mer om Sveroks och Studiefrämjandets studiecirkelmallar här

 

Mer information och kontakt

Tveka inte att ta kontakt med vår resurs för spelkultur och brädspel, Linus Råde, om du har frågor eller vill veta mer om hur du tar dig vidare.