logo

Studiefrämjandet är ett partipolitiskt, fackligt och religiöst obundet studieförbund som finns i hela landet. Studiefrämjandet Uppsalaregionen omfattar kommunerna Uppsala, Enköping, Håbo, Tierp, Älvkarleby och Östhammar. Vi har kontor i Uppsala, Tierp och Enköping.


Uppsalas största studieförbund

Studiefrämjandet är Uppsalas största och Sveriges tredje största studieförbund. Vi ger människor möjlighet att lära, skapa och utvecklas i gemenskap med andra. Vår verksamhet samlar över 68 000 deltagare i studiecirklar och vi genomför över 2 700 kulturprogram varje år.

Studiefrämjandet Uppsalaregionen är certifierad enligt kvalitetsstandarden ISO 9001:2008. Detta innebär att vi har ett ledningssystem för ständig förbättring och utveckling av all vår verksamhet i syfte att göra våra kunder nöjda.

 

Våra samarbetsorganisationer
Bakom Studiefrämjandet står 19 medlemsorganisationer. I Uppsala län samarbetar vi också med många andra organisationer och föreningar. De flesta samlar människor med intresse för djur, natur, miljö och kultur. Vi samarbetar också med flera etniska föreningar.

En stor del av vår verksamhet riktar sig till barn och ungdom. Musik, teater och övriga estetiska ämnen är våra största ämnesområden.

Välkommen till oss
Har du en idé - liten eller stor, mer eller mindre genomtänkt, tveka inte att höra av dig till oss. Många av våra samarbeten har börjat med ett mejl eller telefonsamtal.

I alla verksamhet utgår vi från folkbildningens pedagogik. Det betyder att vi utgår från deltagarnas önskemål, förutsättningar och erfarenheter och låter alla komma till tals.

Hos oss kan människor utvecklas i sin egen takt och på sina egna villkor.

Vår vision

"Studiefrämjandet ska vara en frigörande kraft för människors möjligheter i ett samhälle med respekt för naturens och kulturens mångfald".

 

 

 

                                             Certifiering enligt ISO 9001:2008

Studiefrämjandet Uppsalaregionen är ISO-certifierade enligt 9001:2008

Adoptionscentrum logotyp

 

Friluftsfrämjandet logotyp

 

Fältbiologerna logotyp JPG

 

Skog och Ungdom logotyp

 

 

 

logotyp

 

 

Jordens vänner logotyp

 

 

Koloniträdgårdsförbundet

 

Moks logo 2014

 

 

Naturskyddsföreningen

 

Riksförbundet Hem och skola logotypSveriges 4H logotyp

 

 

Svenska Brukshundklubben logotyp

 

SKK-logotyp Svnska Kennelklubben

Svenska Jägareförbundet logotyp

 

 

STF logotyp farg

 

 

Sveriges hundungdom logotyp

 

 

Sveriges Ornitologiska Föreningen logotyp

 

sportfiskarna logotyp

 

 

 sverok logga 2013