logo

Kulturstation Tullinge, Botkyrka


Kulturstation lokal DansKulturstation KonfTeaterlokalTullinge
 

 

Danssal, Teatersal, Bild och Formsal samt konferenslokal.
Lokalerna är disponibla från 8.00 till 22.00.

Utrustning i form av projektor, TV, bärbardator, ljus och ljud finns att låna.
Subventionerad hyra för studiecirkelverksamhet.

 

 

Botvidsgården


Botvidsgården

 

Botvidsgården är vår kurs- och lägergård som ligger naturskönt strax söder om Trosa vid en vik i Östersjön. Gården har en stor sjötomt med fiskerätt och är disponibel från 1 maj till 30 september. I huvudbyggnaden finns 35 sängplatser fördelade på sovsalar med upp till 8 platser samt ledarrum med 3-4 sängplatser. Gården har normala bekvämligheter såsom rinnande vatten, WC och duschmöjligheter. Vistelse vid Botvidsgården bygger på självhushåll. Matlagning sker i det välutrustade köket och maten avnjuts i den ljusa matsalen.


Botvidsgården passar perfekt för dig som letar efter ett bra ställe för en kick-off, en helgs teambuildingaktivteter eller ett kollo. På tomten finns grillplats, fotbollsmål och gungställning. Badmöjligheter finns vid den egna badbryggan. Anläggningen är även tillgänglig för personer med behov av extra stöd.

 

Lilla Botvidsgården
Vi har även ett mindre hus som ligger lite ifrån huvudbyggnaden. Lilla Botvidsgården kan hyras som ett kompliment till det stora huset eller separat. Huset har tre sovrum med sex bäddar, kök med spis kyl och frys samt toalett med dusch och mulltoa.

 

Kontakt: Sumaya