logo

Lust att skapa?

Det finns så många olika sätt att uttrycka sig konstnärligt, och man ska ha roligt med sitt skapande hela vägen fram till resultatet.

Det är också kul att lära sig nya konstformer och tekniker. Ni kan starta en studiecirkel där ni kan utveckla er skapande förmåga tillsammans med andra. Kanske är det så att ni redan är en grupp som träffas för att måla eller arbetar med hantverk tillsammans?


Om man är minst 3 personer och vill byta kunskap och idéer med varandra så kan man starta en studiecirkel. Drejning, skulptur, teckning, smide, snickeri, film och fotografi är exempel på ämnen som lämpar sig för studiecirkel.  Hör av er till oss så kan vi hjälpa er på olika sätt.

 

Läs om hur du kan starta en studiecirkel

 

Vi erbjuder också kurser inom måleri, kroki, teckning mm och har ett stort utbud både på dag-, kvälls och helgtid. Vi har även kurser för barn och funktionsnedsatta. Hos oss kan både nybörjare och mer erfarna hitta en kurs för sin nivå. Alla våra lärare är välutbildade, har lång erfarenhet av undervisning och är själva utövande konstnärer eller designers.

Våra konstlokaler finns på Brygghuset, Norrtullsgatan 12N och Konstskolan Basis, Folkungagatan 147.

Kurser inom konst, design och hantverk

Levande verkstad: Nacka
Är du intresserad av människor, bildskapande, utveckling och lärande med  konst och skapande som verktyg. Söker du inspiration och nya sätt att väcka skaparlusten till liv?
Vi erbjuder skräddarsydda kurser utifrån Levande verkstads arbetssätt.

Läs mer om Levande verkstad.

för mer info och kontakt: Lena Marvet 08 716 90 60
 
Konstskolan BASIS i Stockholm är en del av Studiefrämjandet. BASIS erbjuder utbildningar på heltid som ger en gedigen grund för studier på högre nivå.