logo

Starta en studiecirkel – enklare än du kanske tror

Vill du, dina vänner eller din förening lära er något nytt tillsammans? Tillsammans kan ni starta en studiecirkel. En studiecirkel betyder att du och dina vänner kan träffas och lära er nya saker, med vår hjälp!

Vi ger er stöd att fördjupa ert intresse tillsammans och kanske kan bidra till att förverkliga era drömmar! Vi är alltid öppna för nya idéer till studiecirklar och du kan starta en studiecirkel om nästan vad som helst. Ämnet för det ni vill lära er om bestämmer ni själva.

 

Det behövs inga förkunskaper för att komma igång. Ledaren utser ni själva i gruppen - det är precis så enkelt som det låter!

 

Genom Studiefrämjandet kan ni till exempel få hjälp med studiematerial, lokal och annat praktiskt. Vi har också ett brett nätverk som kan bidra med kunskap och erfarenheter kring allt från nördig detaljkunskap till att ordna stora festivaler.

 

Vad kostar allt detta? 

Det mesta som vi skriver om här på hemsidan kostar ingenting för er. Hur är det möjligt? Förutsättningen är superenkel, och det är att ni startar en studiecirkel hos oss. Studiefrämjandet har inget uppdrag att tjäna pengar. Vi får ekonomiskt stöd från staten, landstingen och i bästa fall kommunerna för att anordna studiecirklar i era intressen. Därför kan vi se till att ni kan lära er mer och utvecklas tillsammans – och att ni har råd till det!

Vill du starta en studiecirkel fyll i formuläret

och skicka det till oss.