logo

BeChange Norrbotten

Ansökningstiden har gått ut för den här gången. Gå med i vår facebookgrupp för att hålla dig uppdaterad om framtida BeChange omgångar.

Vill du skapa ett grönare liv och är redo på att göra ditt livs hållbarhetsresa? 

I BeChange går du ner i snitt 5 ton koldioxid/person, vilket motsvarar 42% av din klimatpåverkan. På minde än ett år! Du kommer förhoppningsvis tycka att det är lätt och roligt, precis som tidigare koldioxidbantare. De blev av med sin klimatångest och deras hoppfullhet ökade. De kände inte att de hade fått uppoffra nått utan snarare att deras livskvalitet hade ökat! Vill du också bli klimatsmart? Ansök till BeChange nedan!
 

Tillsammans med klimatrådgivaren Stina Sundqvist, Omställningsverket och mentala hållbarhetscoachen Ann Murugan, Earth kommer du att ha roligt medan du gör livsstilsförändringar som både gynnar dig själv och klimatet.

 

BeChange fokuserar på välbefinnandet som drivkraft för klimatsmarta livsstilsförbättringar och skapar en riktig förändring som kommer inifrån. Du får lära sig att använda mentala verktyg för att nå dina mål. Du får praktisk klimatrådgivning anpassad för just din livsstil och efter dina förutsättningar. BeChange förespråkar uteslutande förändringar som går hand i hand med ett balanserat livspussel och ett gott liv. Vi ger inga pekpinnar eller skrämsellinformation om klimatförändringar utan vi jobbar uteslutande med att hitta lösningar som fungerar för dig i ditt liv.