logo
Om BeChange

Om BeChange

BeChange – Var förändringen du vill se i världen

 BeChange är en nyutvecklad metod som ändrar sättet att tänka; miljöarbetet ses som en upplyftande möjlighet att skapa något mycket bättre än vi någonsin haft, istället för att uppleva det som något begränsande.

 

Du får klimatsmart rådgivning med praktiska tips på vilka val i livet och i vardagen som ger mest effekt för att minska din klimatpåverkan. Det nya och världsunika i den här metoden är att den kopplar ihop mentala verktyg med personlig klimatrådgivning och uppmuntrar till kraftfulla livsstilsförändringar för att minska sin klimatpåverkan och må bättre.

 

Fokus på förbättrad livsstil, möjligheter och tydlig vision 

Du kommer att få klimatterapi av Ann Murugan som arbetar som mental coach för att effektivisera ditt miljöarbete med hjälp av mentala verktyg och inre omställningsprocesser. Stina Sundqvist har coachat människor att koldioxidbanta och leva mer hållbart och på så sätt byggt upp en stor kunskapsbank om olika hållbara livsstilar. Hon har utvecklat strategier i hur att förmedla skräddarsydd klimatrådgivning till människor på ett sakligt men positivt sätt.

 

En världsunik metod som leder till förändring

Steg för steg lär du dig de viktigaste livsstilsval som har störst klimateffekt inom transport, matvanor och boende och samtidigt bygga upp en stark känsla av hopp och framtidstro. Vi börjar med en invägning av hur många ton koldioxid du använder i mitten av september 2016. Sen kör vi igång! Från höst till vår ingår du i en grupp som ger pepp och gemenskap. Ni kommer tillsammans utmana förutfattade meningar om hur livet ska vara, ändrar era vanor och stötta varandra med vägledning av oss coacher.

 

  • Du får praktisk klimatrådgivning, både i grupp och enskilt, om hur du kan ställa om ditt liv för att bli lågförbrukare av CO₂. Bantningen riktas in på de tre största koldioxidslukande områdena; bilen, biffen och bostaden.

 

  • Du får lära dig att använda mentala verktyg för att nå dina mål. Du får mental coachning, i både grupp och enskilt, för att hålla dig motiverad under hela programmet.

 

  • Du får tillsammans med oss arbeta fram din personliga vision på hur du vill att ditt klimatsmarta liv ska se ut och hur det passar in i ett hållbart samhälle. Att bära på en tydlig positiv vision hjälper dig att hålla fokus på målet.

 

BeChange visar dig att det går att ha roligt medan du förändrar världen! 

 

Mer om BeChange 

Är du intresserad av att vara med i BeChange? Läs mer..

Ta del av vad som händer i projektet - följ oss på Facebook.

Kontakta oss