logo

Projektpartners

BeChange Norrbotten

800 000 kr projektet BeChange Norrbotten är en satsning av Studiefrämjandet (projektägare), Luleå kommunEarth, Region Norrbotten och Naturvårdsverket/Klimatkliviet och samarbetar även med  Luleå Tekniska Universitet. Projektet pågår i 1 år med aktiviteter för deltagare januari-september 2018.

BeChange Luleå

Miljonprojektet BeChange är en satsning av Studiefrämjandet (projektägare), Luleå kommun, Earth och Naturvårdsverket/Klimatkliviet och samarbetar även med Energikontor Norr och Luleå Tekniska Universitet. Projektet pågår i 1,5 år med aktiviteter för deltagare hösten 2016-våren 2017.

 

Innovatörer

BeChange metoden ägs av innovatörerna Ann Murugan, Earth och Stina Sundqvist, Omställningsverket.

 

Ann Murugan
Ann har tidigare forskat i ämnet hållbarhet, är stiftare till Naturarvet och arbetar nu i sitt eget företag Earth som mental coach. Hon har skapat en metod för att effektivisera miljöarbete med hjälp av mentala verktyg och inre omställningsprocesser.

 

Stina Sundqvist
Stina har coachat människor att koldioxidbanta och leva mer hållbart och på så sätt byggt upp en stor kunskapsbank om olika hållbara livsstilar. Hon har utvecklat strategier i hur att förmedla skräddarsydd klimatrådgivning till människor på ett personligt och positivt sätt. Stina arbetar nu i sitt egna företag Omställningsverket.