logo

Svenska Brukshundklubben

Hos Brukshundklubben får du möjlighet att utveckla dig tillsammans med din hund - vare sig du är ute efter sköna promenader i skogen, en trogen vän i vardagen eller hundsport.

 

Svenska Brukshundklubbens huvudsakliga verksamhetsområden är utbildning, tävling och utveckling av mentalt och fysiskt sunda hundraser.

Tillsammans genomför Studiefrämjandet och Brukshundklubben studiecirklar och kulturarrangemang runtom i landet. Det kan till exempel röra sig om valpkurser, lydnadskurser och föreläsningar om hundens hälsa.

 

Svenska Brukshundklubben får, beroende på Studiefrämjandets lokala resurser, stöd för sin studieverksamhet. Det kan innebära hjälp med att anordna kurser, konferenser och seminarier. Studiefrämjandet kan också hjälpa till med arbetsplaner, studiematerial, fackmannamedverkan, studiebesök, öppet hus-verksamhet mm. Studiefrämjandet kan även i vissa fall hjälpa till med information och marknadsföring som t ex utformning av annonser, artiklar, kopiering, utlåning av lokaler, litteratur, filmer etc.

 

Med Studiefrämjandet som samordnare kan arrangemangen nå fler som är intresserade av Svenska Brukshundklubben.

 

Läs mer om Svenska Brukshundklubben

Svenska Brukshundklubben logotyp