logo

Debaser Slussen i Stockholm onsdagen den 7 mars

Plats: Karl Johans Torg 1
Tid: 19.00, Ålder: 18 år, Inträde: Fri entré kr
Hemsida: www.debaser.se

NEMIS acoustic med TV-inspelning och hemlig gäst!
Start 19.00! På scen: Vera Vinter, Kompiskören, The Foggies + hemlig gäst
Foggies från Hudiksvall har blivit utvalda att medverka i programserien "Fräng", de kommer delvis genomföra sin spelning med en hemlig gäst, en av Sveriges största kvinnliga sing-songwriters!
Spelningen kommer att filmas av SVT för programserien "Fräng".
http://svt.se/2.172398/1.2640227/programide Vera Vinter
Singer songwritern Vera Vinter är född i Norrbotten och uppväxt i byn Stora Lappträsk. En samlingsbox med Allan Edwalls musik väckte kärleken till visa och text på svenska. Vera berättar om landsbygd men också resan till staden och avståndet tillbaka. Betraktelser som andas visa, vemod och folklore. Veras debutalbum som spelas in med producent-teamet Ola Gustafsson (Lars Winnerbäck, Melissa Horn) och Andreas Dahlbäck (Anna Ternheim, Tomas Andersson Wij) släpps hösten 2012.
HemsidaKompiskören
Ett 30-tal kvinnor och några män sjunger obskyra pop/folk/countrypärlor från nu och då. Kompiskören lyckas ge låtar av bl a Love, Zombies och Imogen Heap en helt ny innebörd. Charmigt, innerligt och framförallt bra.  Foggies + hemlig gäst!
Foggies från Hudiksvall har blivit utvalda att medverka i programserien "Fräng", de kommer delvis genomföra sin spelning med en hemlig gäst, en av Sveriges största kvinnliga sing-songwriters! Spelningen kommer att filmas av SVT för programserien "Fräng". http://svt.se/2.172398/1.2640227/programide 
Hemsida