logo

Spelningar 2002

Stockholm/Alcazar/Nalen - Torsdag den 21 Mars 2002
100% Osignat, Dagen D. Demoinsamling till Hultsfredsfestivalen, Arvikafestivalen, och Kalasturnén.


100% Osignat, Dagen D. Spela på Hultsfredsfestivalen, Arvikafestivalen, eller som förband på Kalasturnén i sommar?

Studiefrämjandet är i år med och presenterar en scen på Sveriges två största musikfestivaler; demoscenen på Hultsfredsfestivalen den 13-15 juni och scenen Lyran på Arvikafestivalen 11-13 juli. Under hela juli turnerar Thåström, Kent och Varanteatern med Kalasturnén. De spelar på ca 18 olika ställen i landet och ditt band har möjlighet att vara förband på någon av dessa platser!

Dagen D, som i Demo
Torsdagen den 21 mars är det Dagen D som i Demo, då kan ni lämna in ert bidrag. Ta kontakt med närmaste Studiefrämjandekontor för att få reda på var Dagen D går av stapeln.

Tillsammans med Rockparty och P3 Live lyssnar vi igenom materialet för uttagning till Hultsfredsfestivalen. Inför Arvikafestivalen är Studiefrämjandet, i samarbete med arrangörsföreningen Galaxen, ansvarigt för demobanden på Scenen Lyran. På Kalasturnén är Studiefrämjandet ensamt ansvarigt för uttagning av förbanden.

 

Hultsfred/Hultsfredsfestivalens Demoscen - Torsdag den 13 Juni 2002
ANOREXIA OF SPEECH, BADGE, BAD HABITS, CDOASS, DISCO VOLANTE, DIXIE BUZZARDS, FUNKSERVICE INTERNATIONAL, !GUSTO!, LT FISK, MARTIN MCFAUL, METAL HEART, MYSTERION, PATRIK KOLAR & HIS FUNKY FRIENDS, , PIGSKIN, RADIO LXMBRG, SHIP OF FOOLS, SPEECH DEFECT, STARLIN, THE SORAYAS, TOTALT JÄVLA MÖRKER, UP SWEDEN SOUNDSYSTEM, WHYTE SEEDS, YO MOTHERFUCKER, ZAC

Stockholm/Alcazar/Nalen - Tisdag den 29 Oktober 2002
Paris