logo

Nemis på Copperfields i Stockholm!


På scen denna kväll:
Mass Murder Agenda
Envig (Lidköping)
Sepulchral Frost


Spelar du i band så är det Studiefrämjandet som gäller helt enkelt.


 


Mass Murder Agenda (Sthlm) – En omskakande upplevelse!
MASS MURDER AGENDA är bandet som blivit mer och mer populärt genom sin utmanande och provokativa show. Genom ett starkt visuellt framförande och image har MASS MURDER AGENDA lyckats bygga upp en spänning och förväntan inför varje nytt framförande.


MASS MURDER AGENDA har valt att släppa ett fåtal videos och gjort enstaka exklusiva spelningar under den tid som bandet jobbat för att följa upp debuten ”Bring the Violence”.


I denna tid av massmedialt brus och desinformation, när sociala medier översvämmas av tusentals åsikter, så är dom mer intresserade av att dramatiskt visualisera den verklighet vi lever i.


Nu är tiden kommen för MASS MURDER AGENDA att återigen komma tillbaka till scenen med sin brutala vision om en värld på randen till undergång.


Video:
https://youtu.be/qFtyUKa5BlM


Download it at :
https://open.spotify.com/artist/601aZ...


Site: http://www.massmurderagenda.com
iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/vul...
Facebook: https://www.facebook.com/MMAgenda
Twitter: http://twitter.com/MassMurderAgent
Instagram: http://instagram.com/agenda666ENVIG (Lidköping)
Envig bildades vintern 2014 av Damien Terry, Pontus Bratt, Fred Larsson och Josef Blad i Lidköping. Tanken var att det skulle spelas crustpunk, men redan efter första repet blandades dubbeltrampet in i musiken och det blev en blandning av deathmetal och crust.
Efter några månader hade 6 låtar skrivits och spelats in tillsammans med en Warcollapse cover, detta släpptes som en EP vid namn Warmachine. De lärda säger att musiken påminner om hur Bolt Thrower och Driller Killers kärleksbarn hade låtit, och texterna brukar vara på temat krig/konflikter från olika epoker.


Nu, 3 år senare (1/6 2018) släpps debutalbumet By Human Hands, innehållandes 10 nya låtar och ytterligare en cover. Och Envig rullar ut på releasegig den 2/6 på Copperfields i Stockholm.
https://open.spotify.com/artist/4sDfeQaumkWmcAs2ZBVHg3?si=he4WW

Information

Nemis på Copperfields i Stockholm!

  • Plats

    Copperfields

  • Tid

    2018-06-02

    Lördag
    18:00 - 23:59