logo
alttext räcker det.png

Räcker det inte att bara vara jag?

Hitta din plattform för din personliga utveckling.

Det här är kursen för dig som längtar efter att känna mer glädje, förbättra dina relationer och kunna känna att det är du själv, med dina egna verktyg som styr livet, inte tvärtom.

 

Vill du lära dig hur du kan ta kontrollen över dina tankar, att analysera dem så att inte tankarna tar kontrollen över dig, dina känslor och ditt agerande?

Vill du lära dig, tillsammans med andra, hur du kan få goda relationer, se möjligheter istället för hinder och framförallt kunskap i hur du själv kan påverka ditt liv och hur du mår?

 

Det här är ett tillfälle för dig som vill påbörja resan mot att ta kommandot över ditt liv och uppnå det du önskar. Att få balans mellan fritid, jobb och relationer.

 

När du har tränat upp din förmåga att hantera de tekniker vi lär ut, kommer du snabbt att kunna ta dig ur det som känns begränsande i ditt liv idag.

 

Lite axplock från kursens teman och innehåll:

Motivation och Inspiration

Glädje och Öppenhet

Att sätta gränser

Självkännedom, självkänsla/självförtroende

Behov och känslor

Hantera din inre kritiker

Trygghetszonen

Feedback

Kommunikation

 

Kursen genomförs som en helgkurs, den 9 – 10 september 2017, i Studiefrämjandets lokaler på Ystadsgatan i Malmö. Det förekommer någon eller några ”hemuppgifter”, och det blir en gemensam uppföljning ca en månad efter kursen.

Lördag: 11:15 – 16:45

Söndag: 13:15 – 19:15

 

Vi som leder kursen har lång livserfarenhet, och vi har hjälpt tusentals människor att gå från att enbart prestera till att bara vara och ändå känna sig tillräckliga.

 

Coacher, vägledare och inspiratörer

Gitte Laserow och Alexander Herold


 

  

 Sista anmälningsdag: 2017-08-28.

Tänk på att din anmälan är bindande, vi följer Konsumentverkets regler, vilket kräver avanmälan enligt gällande regelverk, annars blir du fullt betalningsskyldig för din kursavgift, även om du inte deltar.

Anmälan: alexander@heroldcommunication.se. Till denna e-postadress kan även frågor om kursen och dess innehåll ställas.

Kostnad:       3.900 kronor.

I kurspriset ingår lättare förtäring såsom fika och kall lunch bägge dagarna.

 

Villkor: När du anmält dig kommer du att få hem en kallelse innehållande viktigt att veta, samt betalningsinformation. Kursen skall vara betald i sin helhet vid kursstart. 

 

Denna kurs i personlig utveckling genomförs i ett samarbete mellan utbildningsanordnaren och Studiefrämjandet, men som en från Studiefrämjandets ordinarie

verksamhet fristående utbildning, och denna utbildning/kurs rapporteras inte för folkbildningsbidrag.

Ansvarig utbildningsanordnare är Herold Communication.

Kursens upplägg och kursplan bygger dock på folkbildningens metod och värdegrund.