logo
Kontor

Studiefrämjandet i Lidköping-Skarabygden är verksamma i tre kommuner, Lidköping, Skara  och Götene. 

Vi ordnar studiecirklar, projekt och kulturarrangemang, oftast tillsammans med de lokala klubbar, kretsar och föreningar som hör till våra 19 medlemsorganisationer, exempelvis Friluftsfrämjandet, Svenska Brukshundklubben, Svenska Kennelklubben, Svenska Jägarförbundet, Svenska Naturskyddsföreningen, Svenska Turistföreningen och Ornitologerna.

 

Vi har också mycket verksamhet ihop med lokala invandrar- och amatörteaterföreningar.

 

Personal

Vi är sex stycken som arbetar med kursadministration, projekt och uppdrag. Om du vill komma i kontakt med någon av oss, gå till Kontakta oss. Här står vi alla representerade med namn och befattning.


Distrikt Väst
Studiefrämjandet Lidköping-Skarabygden tillhör distrikt Väst och det är bland annat vårt distrikt som ordnar med ledarutbildningar för våra cirkelledare.

 

 

Vårat lokalkontor finns i Lidköping och vi har en liten filial i Skara. I Skara har vi inga regelbundana öppettider utan vi kommer ditt enligt övernskommelse.

 

Studielokaler har vi i Lidköping och Skara.Våra lokaler i Lidköping är tillgängliga med hiss.
Det finns projektor och ljudanläggning i stora salen. Det finns även en stor platt Tv och projektor att låna.

 

I Skara är det trappor upp till entrén, men man kan gå in bakvägen om det behövs ramp. Projektor och ljudanäggning finns.

 

För mer information om våra lokaler och ni vill hyra kontakta oss på telefon 0510-615 70 eller maila lidkoping@studieframjandet.se.