logo

Valberedningsutbildning på distans för Sveriges Hundungdom

Hund

Start den 1 februari 2017 - heldistans under tre veckor. 


Valberedningen har ett mycket viktigt uppdrag från medlemmarna: Att lägga fram ett förslag på en lämplig och kompetent styrelse att leda föreningen under nästkommande år.
Men hur gör man? Vad behöver man kunna för att lyckas med uppdraget? Hur får man folk att ställa upp?

 

Dessa och många andra frågor kommer du få svar på i vår nya distanskurs ”Valberedningsutbildning för Sveriges Hundungdom”.

Kursen är upplagd som en studiecirkel som sträcker sig över tre träffar under tre veckor. Du deltar i alla delar av kursen, men på tider som passar dig själv, vilket gör det väldigt fritt och enkelt att delta. Du är aktiv och deltar i diskussionerna, ställer frågor och delar med dig av dina egna tankar och gemensamt bygger vi upp kunskap till nytta för alla kommande valberedare inom SHU.


Kursen är specialutformad för medlemmar inom Sveriges Hundungdoms klubbar och distrikt och utgår från deras styrdokument och stadgar, men vi kräver inte medlemskap i SHU för deltagande i utbildningen.

Vid kursstarten onsdagen den 1 februari 2017 kommer alla anmälda få inloggningsuppgifter till vår studieplats i Learnify via e-post. Den första delen i kursen finns då tillgänglig från start. En vecka senare, den 8/2 publiceras del 2 av kursen och del 3 den 15/2. Kursen pågår till den 22/2.

Pris: 490 kr/person
Ledare: Annika Hamilton, Studiefrämjandet Stockholms län

För mer information: annika.hamilton@studieframjandet.se

Bokningsinfo

Valberedningsutbildning på distans för Sveriges Hundungdom

 • Tid

  Onsdag

 • Start

  2017-02-01

 • Omfattning

  3 gånger totalt 9 studietimmar1

 • Pris

  490,00

 • Kursnr

  40633

 • 1 En studietimme är 45 minuter om inget annat anges i kursinformationen.