logo

Bröllopsvals, workshopI giftastankar och drömmer om en romantisk brudvals som höjer stämningen på bröllopsfesten och blir ett minne för livet?

Innehåll
Vals och wienervals.

Målgrupp
Kursen vänder sig först och främst till det blivande brudparet, men både föräldrar och vänner är välkomna att lära dansa.

Antal deltagare
10-18 per grupp.

Startgaranti
Kursstart garanteras när lägsta nivå av antal deltagare för kursen är uppnådd.

Bra att veta
Grundstegen i brudvalsen är enkla att lära sig, men det är bra att vara ute i god tid före bröllopet för att försäkra sig om att ”stegen sitter där de ska”.
Klädsel: Du kan dansa i dina vanliga kläder, det viktigaste är bra skor. Tänk på att du ska kunna ”glida” fram över golvet. Du får inte ”fastna”, gymnastikskor är inte bra! Du får gärna dansa i skorna du ska ha på bröllopet, men det finns en risk att de blir smutsiga!

Rabatt
15 % rabatt på avgiften vid internetanmälan (dock max 150 kr)! Denna rabatt får du automatiskt och den är avdragen när du får din kallelse/faktura.

Sista anmälan
19 april
OBS! Ni måste anmäla er båda två, d.v.s. fylla i/göra en anmälan på er vardera.

Har du glömt anmäla dig?
Anmäl dig senast sista anmälningsdag för att säkra din plats på kursen. Därefter är du mycket välkommen att ringa 040-10 87 80 för information om eventuellt lediga platser.

Mer info
Lotta Pedersen 040-10 87 88, lotta.pedersen@studieframjandet.se


Ledare - Sven Olle Svensson
Sven Olle har dansat mycket i sitt liv, han är utbildad enligt Fred Astaire’s system och han började undervisa i dans 1980. Mellan åren 1985-1999 hade Sven Olle en dansskola i Lund, American Swinging Feet, och arbetade av och till för olika studieförbund. Han började undervisa vid Studiefrämjandet Malmö i början på 2000-talet och har huvudsakligen undervisat i Sverige och i Danmark.

Bokningsinfo

Bröllopsvals, workshop

 • Plats

  Sfr Malmö

  Malmö

 • Ledare

  Sven Olle Svensson

 • Tid

  Lördag
  11:15 - 14:30

 • Start

  2018-04-28

 • Omfattning

  1 gånger totalt 4 studietimmar1

 • Pris

  450,00

 • Kursnr

  103

 • 1 En studietimme är 45 minuter om inget annat anges i kursinformationen.