logo

Träffpunkten - "Att ta plats i media"

Träffpunkten är en mötesplats med mysigt häng och gemenskap för dig som definierar sig som tjej eller kvinna. Varje vecka träffas tjejer och kvinnor i olika åldrar och med olika erfarenheter för att umgås tillsammans. Vi har alltid inbjudna gäster som håller i workshops eller berättar om ett ämne. Hos oss kan en till exempel prova på dans, yoga, självförsvar eller lyssna på föreläsningar om olika ämnen så som självkänsla, organisering, antirasism, stresshantering, mindfulness och mycket annat.

Temat för kvällens Träffpunkt är: "Att ta plats i media"
Den lundabaserade feministiska föreningen Allra Käraste Syskon driver ett projekt tillsammans med Ung Media om engagemang med hjälp av media. De kommer till Träffpunkten och pratar om hur de har gjort sina röster hörda. Det blir ett inspirerande tillfälle för tjejer och kvinnor i alla åldrar, vi kommer att få tips och verktyg för att använda olika medier för att kommunicera ett budskap.

Träffarna är gratis och vi bjuder på fika. Ingen föranmälan krävs, det är bara att dyka upp! Vi finns på Bytaregatan 6, Lund. Har du svårt att hitta kan du ringa oss på 0760-94 13 35

Tjejjouren i Lund, Kvinnojouren Lund och föreningen Tillsammans för Lund driver tillsammans Träffpunkten.

Du kan läsa mer om Träffpunkten på http://www.traffpunktenilund.se/ eller https://www.facebook.com/traffpunktenilund/ Du kan också kontakta oss på traffpunkten.lund@gmail.com Vill du veta mer om organisationerna som anordnar Träffpunkten kan du läsa om oss på respektive hemsida.

Varmt välkommen till Träffpunkten!

Information

Träffpunkten - "Att ta plats i media"

  • Plats

    Se info i text

  • Tid

    2018-03-21

    Onsdag
    18:00 - 20:00