logo

Trädgård till tusenSe Gunnels föreläsning Trädgård till tusen som hon höll på biblioteket i Falun i mitten av februari i år.

I februari – när vintern kanske är som kallast – reser Gunnel Carlson på turné runt landet och pratar trädgård med alla nyfikna som gillar odling. Kom och börja drömma om våren och trädgårdsarbete!

 

Vill du boka biljetter till föreläsningen i Umeå?

Hör av dig till Anna i Umeå
anna.johansson@studieframjandet.se    

 

Endast förköp, ingen bljettförsäljning i dörren. 

 

Entré:

80 kronor för medlemmar i förening ansluten till Riksförbundet Svensk Trädgård eller Koloniträdgårdsförbundet. Övriga 120 kronor.


Trädgård till tusen 

– Sverige är ett fantastiskt trädgårdsland! Vi bor ju i ett avlångt land och det betyder att vi har en stor och rik trädgårdstradition att visa upp för varandra, säger Gunnel Carlson som under turnén vill locka så många som möjligt att visa upp sina trädgårdar under Tusen trädgårdar som går av stapeln den 3 juli 2016.


Gunnel kommer att tipsa om hur man kan göra Tusen Trädgårdar-dagen till en rolig och kravfri dag. 

 

– Ta hjälp av varandra och kom ihåg, det enda kravet är att du ska tycka det är kul att vara med. 

 

Att visa sin egen trädgård innebär inte bara att man får ta emot en massa människor hemma, utan också att man får nya vänner, ibland för livet, och man lär sig nya saker om sin egen trädgård genom att visa den för andra. Möte med människor och ny kunskap helt enkelt.

Följ Gunnels turné via hennes blogg 

 

Läs mer om Tusen trädgårdar