logo

Studiefrämjandet är Sveriges största oberoende studieförbund och inte minst är vi störst på musik! Vi hjälper alla som gillar musik på alla nivåer - dig som ännu inte börjat men som gärna vill och de som spelat länge och mycket!

För vår jättestora musikverksamhet inom pop/rock/hip hop med mera har vi en alldeles egen sajt där du hittar allt du kan tänkas behöva, surfa bara in på

Studieframjandet.se/musik

 

Hos Studiefrämjandet kan man spela musik på alla tänkbara sätt. Vi jobbar med allt ifrån hiphop till rockband och symfoniorkestrar. Och vi arbetar aktivt för att öka jämställdheten inom musik, både i vår egna verksamhet och på landets scener.

 

När ni startar en studiecirkel hos oss kan vi stötta er i utvecklingen på många sätt, oavsett vilken musikstil det gäller.

Vill du veta mer om vår musikverksamhet? Klicka här!

 

Lär dig mer om musik hemma i soffan

Kika in på Musikakuten.se - en webbsida där du kan lära dig grunderna hur man spelar, skriver texter och arbetar med inspelningsteknik.

Läs mer om vad du kan lära dig på Musikakuten.se

Vill du stå på scen?

Studiefrämjandet har flera olika scener. Två finns i hela landet, Livekarusellen som är öppen för alla och Nemis, New Music In Sweden, en scen för de band som repar hos oss och som kommit lite längre med sin musik. Nemisscenerna hittar du bland annat på sommarens stora festivaler.


Läs mer om Livekarusellen

Läs mer om Nemis