logo
musik

Studiefrämjandet i Dalarna söker en musikhandläggare på heltid

Studiefrämjandet är en ideell förening och ett av Sveriges största studieförbund med ett brett utbud av studiecirklar, utbildningar, kulturarrangemang och föreläsningar som inriktar sig främst mot djur, natur, kultur och miljö. Organisationen har ca 500 medarbetare fördelat på tolv distrikt. Studiefrämjandet är ett partipolitiskt och religiöst obundet studieförbund som bedriver folkbildningsverksamhet och ger stöd till tusentals studiecirklar och föreningar i hela Sverige. 

Distrikt Mitt består av fyra län – Dalarna, Jämtland, Västernorrland och Gävleborg och har ca 65 anställda på 16 kontor.

 

Studiefrämjandet i Dalarna söker en musikhandläggare på heltid

Arbetet som musikhandläggare består till stor del av uppsökande verksamhet och är en kombination av administration och utåtriktade kontakter. I arbetet ingår att bygga upp, underhålla och vidareutveckla nätverk och verksamheter inom ditt verksamhetsområde vilket kräver att du kan arbeta självständigt. Du kommer också att tillsammans med avdelningens övriga musikhandläggare utveckla, handlägga och följa upp musiksektionens arbete. Arbetet innefattar också pedagogiska samt informativa insatser och en del av tjänstgöringen är förlagd till kvällar och helger. Ditt verksamhetsområde kommer främst att vara inom musik- och kulturområdet, men kommer även att omfatta fler delar av Studiefrämjandets verksamhet.

Erfarenhet och kompetens
Du hanterar din egen budget vilket kräver att du är välstrukturerad och har grundläggande kunskap om ekonomi och data. Vi lägger stor vikt vid att du har god social kompetens, att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift och att du kan tala inför grupp. Du har förmåga att planera och organisera ditt eget arbete vilket kräver god prioriteringsförmåga. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet inom musik- och kultursektorn och har grundläggande relevant kunskap/erfarenhet från folkbildningsverksamhet, projektledarskap, arrangörskap, föreningsliv och/eller ideellt styrelsearbete. B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.  

 

Dina personliga egenskaper
Vi söker dig som är noggrann, lyhörd och har god serviceanda, är nyfiken på människor och har lätt för att skapa kontakter och kommunicera. Det är viktigt att du är engagerad och driven i det du gör, att du tänker flexibelt, är pålitlig, van att hantera många bollar i luften och att ta egna initiativ inom givna ramar. Det är också viktigt att du har samarbetsförmåga, stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Vi värdesätter även de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

 

Rekrytering och anställning
Ditt arbetsområde är i första hand Dalarna med placeringsort Falun. Tjänsten inleds med 6 månaders provanställning, tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi emotser din ansökan med personligt brev, CV, löneanspråk och referenser via e-post till HR-ansvarige mia.nylander@studieframjandet.se senast den 28 mars 2018.            

OBS! Märk din ansökan med Refnr 46320-2080 Handläggare i mailets ämnesrad.

 

För ytterligare information om tjänsten kontakta Jan Ekebjär, länschef i Dalarna och sektionsansvarig för musikverksamheten, på tfn 070-237 43 11. För fackliga frågor hänvisar vi till Unionen.