logo

Anmälningsförmulär för 2016 års sommarläger

Fyll i anmälningsformuläret här nedan och skicka. Ett formulär per person. Har du flera barn som du vill anmäla så får du alltså fylla i ett formulär per barn.

Anmäl snabbt, vi har begränsat antal platser!

När du fyllt i webbformuläret och skickat in det så ska du komma till en sida där det står "Tack för din anmälan", om det inte sker har din anmälan inte nått fram. 

Vi hör av oss snart som möjligt med en bekräftelse via e-post för att berätta ifall ditt barn fått en plats på lägret eller inte!

 

NYTT: Gratis för dig som bor Ljusnarsbergs kommun! Kommunen har beslutat att stå för deltagaravgiften för deltagare från Ljusnarsberg, men du behöver i alla fall fylla i alla uppgifter. Bergslagsspelen ordnar med faktureringen till kommunen senare. Skjutsar med buss till Järnboås ordnar Ljusnarsbergs kommun. Även från Lindesberg via Nora och från Grythyttan/Hällefors ordnas bussar tack vare LIBO och Hällefors Bostads.


OBS! Anmälan ifylls av målsman, anmälan är bindande.

Vi IT-behandlar dina uppgifter i ABF/Studiefrämjandets datasystem. Vi kan komma att använda uppgifterna för att sända dig vidare information om liknande verksamhet från oss men lämnar inte vidare uppgifter till annan part.

 

Jag anmäler härmed:


Förnamn:
Efternamn:
Adress:
Postadress:
Ort:
Personnummer (ange alla tio siffror, ååmmdd-xxxx):
Årskurs:
Skola:
Önskad storlek på T-shirt:
Mitt barn är simkunnig


Jag tillåter att mitt barn badar under uppsikt av badvakter


Jag ger mitt tillstånd att mitt barn får vara med på foto/film. (gäller bilder för Bergslagsspelens marknadsföring för kommande läger m.m. och eventuella tidnings/radio/TV reportage från lägret)


Ev. specialkost, födoämnesallergi, annan allergi/överkänslighet/sjukdom (såsom pollenallergi, diabetes etc.) eller andra särskilda behov/omständigheter som kan vara bra att våra ledare känner till:
Jag vill gärna att mitt barn få åka med bussen till lägret (om ja, ange vilken ort under "Övriga kommentarer" nedan)

Jag kör mitt barn till lägret och vill gärna ha plats på morgonfritids måndag, tisdag, onsdag kl 8-9. (OBS! (ange ev andra behov nedan under "Övriga kommentarer")

Jag vill att mitt barn ska gå på fritids tisdag kl 16-17

Övriga kommentarer:
 Uppgifter om målsman:
Förnamn:
Efternamn:
Adress:
Postadress:
Ort:
E-postadresss:
Telefon:
Mobiltelefon:
 Ytterligare vårdnadshavare som vi kan kontakta vid eventuellt behov under lägerdagarna:
Förnamn:
Efternamn:
Mobiltelefon: