logo
Avslutningsföreställningen, Bergslagsspelens sommarläger

Sommarläger för barn och ungdomar

Bergslagsspelens sommarläger 2017 arrangeras söndag 18 juni - onsdag 21 juni.

 

Anmälan planeras att öppnas onsdag 17 maj kl 18. Då kommer det finnas en länk här som du kan klicka på för att komma till anmälningsformuläret. Anmälan är bindande och görs av målsman. Anmäl snabb, vi har ett begränsat antal platser. Det är viktigt att ange en e-postadress som används regelbundet eftersom all information inför lägret skickas via e-post.

OBS! Du som bor i Lindesbergs kommun anmäler dig till Lindesbergs kommun, anmälan öppen från 10 april. Lindesberg kommun tar i år emot anmälningar till en del av platserna på lägret för boende inom Lindesbergs kommun. Kommunen hanterar ansökningarna och för dig som får en plats på lägret kommer sedan information via e-post från Bergslagsspelen.

 

 

 

 

 

Reportage från 2016 års läger:

SVT Örebro besökte lägret och gjorde ett reportage.

Se även länk till reportage här.

 

 


Inbjudan skickades ut via e-post i alla skolor åk 1-9 i Lindesberg, Ljusnarsberg, Nora och Hällefors kommun. 

Lägret genomförs i samarbete med:

Region Örebo län, Adolf Lindgrens Stiftelse, Sparbanksstiftelsen Bergslagen, Järnboås bygdegårdsförening, Nora kommun, Ljusnarsbergs kommun, Hällefors kommun, Lindesbergs kommun, Nora bergslagsförsamling, LIBO, Boab, Nyhyttans Kurort, Tjurskallen, Järnboås IF, Naturskyddsföreningen, Assemblin, Danfo, Willys i Nora, Lindesberg Volley och Nyhyttans scouter.

Stort tack till er alla - klicka gärna på loggorna här i högerkant och läs mer om alla som är med och gör Bergslagsspelens sommarläger möjligt!

 

Bergslagsspelen är ett brett fyraårigt samarbetsprojekt i bergslagskommunerna Nora, Lindesberg, Hällefors och Ljusnarsberg. Tillsammans med proffs och amatörer skapar Bergslagsspelen tillväxt och utveckling av teater- och dansverksamhet i området. Projektägare är Studiefrämjandet, ABF, Örebro läns bildningsförbund och Amatörteatersamverkan Örebro län.

 

Bergslagsspelens sommarläger syftar till att tidigt skapa ett intresse hos barn och ungdomar och hjälpa dem att hitta ett kreativt uttryck som stärker dem och som kan berika deras liv i många år framöver. 2014 års läger var fullbokat med 70 barn från hela norra länsdelen.


Bergslagsspelen anordnar fler spännande och inspirerande kurser och prova-på-aktiviteter för alla åldrar – fyll i en intresseanmälan och/eller anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du koll på vad som händer!  

 

Se ett bildspel från 2014 års sommarläger: