logo

Sommarläger för barn och ungdomar

Bergslagsspelens sommarläger 2017 arrangeras söndag 18 juni - onsdag 21 juni.

 

Anmälan är stängd

Anmälan är bindande och görs av målsman. Anmäl snabb, vi har ett begränsat antal platser. OBS! Det är viktigt att ange en e-postadress som används regelbundet eftersom all information inför lägret skickas via e-post. Inom några dagar efter anmälan kommer en bekräftelse på om du fått plats eller inte och det är viktigt att man svarar på den så fort som möjligt.

 

Du som bor i Lindesbergs kommun anmäler dig till Lindesbergs kommun, anmälan öppen från 10 april. Lindesberg kommun tar i år emot anmälningar till en del av platserna på lägret för boende inom Lindesbergs kommun. Kommunen hanterar ansökningarna och för dig som får en plats på lägret kommer sedan information via e-post från Bergslagsspelen.

 

Bergslagsspelens sommarläger har tre välutbildade och erfarna ledare inom teater, dans och sång. Läs mer om vilka du träffar på lägret här!

 

Inbjudan Bergslagsspelens sommarläger 2017

 

 

 

Reportage från tidigare års läger:

SVT Örebro besökte lägret och gjorde ett reportage.

Se även länk till reportage här.

 

 


Inbjudan har skickats ut via e-post i alla skolor åk 1-9 i Lindesberg, Ljusnarsberg, Nora och Hällefors kommun. 

Bergslagsspelens sommarläger 2017 genomförs i samarbete med:

Region Örebo län, Sparbanksstiftelsen Bergslagen, Nora kommun, Ljusnarsbergs kommun, Hällefors kommun, Lindesbergs kommun, Järnboås bygdegårdsförening, Svenska kyrkan Nora bergslagsförsamling, LIBO, Boab, Nyhyttans Kurort, Assemblin, Willys i Nora, Tjurskallen, ICA Supermarket Nora, Lindesberg Volley, Järnboås IF, Naturskyddsföreningen, Nyhyttans scouter, Orica och Kopparbergs bryggeri,.

Stort tack till er alla - klicka gärna på loggorna här i högerkant och läs mer om alla som är med och gör Bergslagsspelens sommarläger möjligt!

 

Bergslagsspelen är ett brett fyraårigt samarbetsprojekt i bergslagskommunerna Nora, Lindesberg, Hällefors och Ljusnarsberg. Tillsammans med proffs och amatörer skapar Bergslagsspelen tillväxt och utveckling av teater- och dansverksamhet i området. Projektägare är Studiefrämjandet, ABF, Örebro läns bildningsförbund och Amatörteatersamverkan Örebro län.

 

Bergslagsspelens sommarläger syftar till att tidigt skapa ett intresse hos barn och ungdomar och hjälpa dem att hitta ett kreativt uttryck som stärker dem och som kan berika deras liv i många år framöver.


Bergslagsspelen anordnar fler spännande och inspirerande kurser och prova-på-aktiviteter för alla åldrar – fyll i en intresseanmälan och/eller anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du koll på vad som händer!  

 

Se ett bildspel från 2014 års sommarläger: