logo
Foto: Kicki Nilsson

Välkommen att delta i Bergslagsspelen!

Bergslagsspelen ger dig chansen att prova på allt som hör till teater! Vi finns i Ljusnarsbergs, Nora, Hällefors och Lindesbergs kommun.

Studiecirklar inom teater och dans

Gillar du teater, dans eller musik? Eller är du nyfiken på att delta i sömnad, manusskrivning, eller scenbyggnation för en scenuppsättning? Vi söker DIG som är intresserad av att träffa likasinnade och skapa tillsammans! Vi vill starta studiecirklar med dessa kursinnehåll och söker DIG som vill vara med som deltagare.


Bergslagsspelens sommarspel

Oavsett om du provat teater förut eller inte så har du nu chansen att vara med i våra stora teaterprojekt! Vill du vara med på scenen i nästa sommarspel? Vill du bygga scen, sy kostym, sätta upp affischer och program, baka bullar? Då är detta någonting för dig – var med i detta och få en upplevelse och ett minne för livet. Ta med din fru/man, sambo, kompis, mormor/farmor också!


Fyll i en intresseanmälan idag!

Fyll i formuläret ”Intresseanmälan” här nedan redan idag! Du kan skriva i ett ämne som du är intresserad av eller en aktivitet som du vill delta i. OBS anmälan till Bergslagsspelens sommarläger sker via anmälningsformulär, se mer information här.

 

Har du frågor om Bergslagsspelen?
Skicka e-post eller ring oss så berättar vi mer!

 

Frågor: tel: 070-603 82 03

e-post: kristina@bergslagsspelen.se

 

Ring oss eller anmäl ditt intresse genom att fylla i formuläret här nedan!
OBS! Anmälan är inte bindande.

 


Förnamn:
Efternamn:
Ort:
E-postadress:
Jag är intresserad av: