logo

Anmälan till Kulturfestivalen i Bredsjö

Klicka på länken för att ladda ner festivalinbjudan som en pdf-fil: Kulturfestival i Bredsjö 18-20 oktober.

 

Klicka på länken för att ladda ner det aktuella programmet för helgen som en pdf-fil:

Program för kulturfestival i Bredsjö 18-20 oktober.

Programmet finns även på sidan Kurser & Seminarier.

 

NYTT: På lördagen är det en kostym-workshop med Lisa Chantem. "Lekfulla karaktärer" med Tina Ruth är tyvärr inställt pga av sjukdom

 

Fyll i anmälningsformuläret här nedan och skicka. Vi hör av oss med en bekräftelse! OBS! Du behöver inte ha några förkunskaper för att kunna delta!


Deltagaravgiften är 300 kr respektive 800 kr (bor du i Hällefors kommun, se nedan). För dig som är 18 år eller yngre kostar det 300 kr och för alla över 18 år kostar det 800 kr. I priset ingår en hel helgs inspiration, workshop, mat och boende i sovsal. OBS! Ta med egna sovgrejer.

 

Kan du inte delta hela helgen?
Då kan du anmäla dig till enstaka aktiviteter, fyll i på formuläret nedan vad du vill delta i. Kostnad: 250 kr per seminarie/workshop.

Gratis buss till festivalen!
Från Lindesberg, Nora och Hällefors ordnas busstransport till festivalen tack vare våra samarbetspartners Lindesbergsbostäder AB, LIBO, och Hällefors Bostads AB, BoAB.

BoAB vill uppmuntra så många som möjligt att delta och går därför också in och sponsrar alla boende i Hällefors, även dem som inte är hyresgäster i Boab, med 300 kr av anmälningsavgiften. Detta innebär att festivalen blir gratis för ungdomar upp till 18 år och för alla över 18 år blir kostnaden 500 kr per person (förutsatt att man är bosatt inom Hällefors kommun).

 

Ifall du deltar hela helgen behöver vi veta ifall du inte kan komma till middagen fredag kväll och/eller åker före lunch på söndag så att vi inte bokar mat i onödan, ange detta i rutan "övrigt" .

 

Bredsjö Herrgårdar erbjuder ett specialpris för festivaldeltagare som vill bo bättre än sovsal. Boende i dubbel/trippel/fyrbäddsrum 500 kr/per person/natt inkl. frukost (normalpris är 710 kr/per person/natt).
Boka hos Bredsjö Herrgårdar, ange att du deltar i festivalen.

Namn
Personnummer ÅÅÅÅMMDD-XXXX
Adress
Postnummer
Ort
Telefonnummer
E-postadress
Jag vill delta i Kulturfestivalen 18-20 oktober, kostnad 800 kr (för alla över 18 år). I detta ingår en hel helgs inspiration, workshop, mat och boende i sovsal, ta med egna sovgrejer.

Jag är ungdom (upp till 18 år) och betalar därför 300 kr för en hel helgs inspiration, workshop, mat och boende i sovsal dit jag tar med egna sovgrejer.

Jag deltar hela helgen men behöver ingen sovplats, jag ordnar boende på egen hand.

Jag vill åka buss från Lindesberg till Bredsjö under alla dagar (ifall du vill åka med någon enstaka dag, anteckna detta under "övrigt")

Jag vill åka buss från Nora till Bredsjö under alla dagar. (ifall du vill åka med någon enstaka dag, anteckna detta under "övrigt")

Jag vill åka buss från Hällefors till Bredsjö under alla dagar. (ifall du vill åka med någon enstaka dag, anteckna detta under "övrigt")

Jag är intresserad av samåkning från Kopparberg till Bredsjö.

Jag är intresserad av samåkning/buss från Karlstad/Karlskoga/Kumla/Örebro.
Speciella önskemål/allergier
Jag kan inte delta hela helgen så jag vill boka enstaka workshops för 250 kr/styck
Det här blir mest spännande
Övrigt